Descopera-te in 35 de zile. Ziua 10. Puterea zambetului.

puterea zambetului
1
De Andreea Raicu
27 feb. 2019

Un zambet e fericirea pe care o poti gasi intotdeauna chiar sub nasul tau.

Zambetul poate face miracole. Poate sa iti schimbe ziua atat tie, cat si celor din jur, si chiar are puterea sa deschida usi si chiar inimi. Poate sa ti se para exagerat, dar te invit sa incerci sa vezi daca este adevarat.

Traim intr-o lume in care oamenii nu mai au timp sa zambeasca, sa se uite in jur, sa imparta un cuvant frumos. De ce? Pentru ca sunt in primul rand motivati de nemultumirile pe care le au in viata.

Ce ne face sa zambim si in ce situatii am avut de castigat alegand sa raspundem cu un zambet

In urma cu multi ani am gasit un citat care mi-a placut enorm si mi-a ramas intiparit in minte, poate si pentru ca eu cred cu tarie in ceea ce spune.

„Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau.” Gabriel Garcia Marquez.

Daruieste un zambet – cel mai usor mod de a schimba viata cuiva in bine

Cred ca indiferent cat de multe momente grele ai in viata, e important sa nu iti inchizi inima, sa nu uiti sa zambesti, pentru ca doar asa poti atrage oameni, lucruri si experiente minunate in viata ta.

Te invit sa iti iei timp si spatiu sa te gandesti la lucrurile care te fac sa zambesti si te provoc la ceva care cu siguranta iti va aduce multe momente frumoase. Urmareste provocarea mea de azi.

Zambetul chiar te face fericit? Stiinta spune ca un zambet spune despre tine mai multe decat crezi

Si nu uita ca ai ajuns la ziua 10 din provocarea Descopera-te in 35 de zile. Ai un motiv foarte bun sa iti fii recunoscator ca ai ajuns aici.

Foto: Arhiva personala