Descopera-te in 35 de zile. Ziua 18. Am ajuns la jumatatea calatoriei.

descopera-te
1
De Andreea Raicu
7 mart. 2019

De cate ori te-ai oprit sa te uiti in urma sa vezi cat de lung este drumul pe care l-ai parcurs pana la ceva ce ti-ai dorit din suflet?

Te intreb acest lucru pentru ca, din cauza modului in care am fost crescuti, sa fim productivi mereu, sa fim cat mai mult si cat mai multe, nu ne oprim sa ne uitam in spate, sa vedem cum am evoluat si cat de mult efort am depus pentru a ajunge in punctul in care suntem in prezent.

Ne punem tinte inalte, muncim mult sa le atingem, iar pe parcurs uitam de unde am plecat, cate eforturi am facut si cat de lunga a fost calatoria.

Iar cand am obtinut ce am dorit, ne indreptam atentia catre urmatarea tinta, fara sa ne bucuram de ceea ce am obtinut, fara sa fim recunoscatori ca am resuit.

6 carti intelepte care m-au ajutat in momentele grele

Te invit sa iti iei timp si spatiu sa te gandesti la ceva ce ai realizat, chiar si faptul ca ai parcurs aceasta calatorie alaturi de mine si altii. Sa iti aduci aminte de obstacolele pe care le-ai depasit, de cat de greu ti-a fost, daca ti-a fost, de fiecare moment in care poate ai vrut sa renunti, dar nu ai facut-o.

Vreau sa te bucuri si chiar sa sarbatoaresti fiecare realizare, indiferent cat de mica este, pentru ca doar asa vei realiza cata forta ai de fapt.

Cuvintele vindecatoare pe care sa ti le spui in momentele dificile

De abia astept sa imi povestesti cu te simti.

Foto: Arhiva personala