Descopera-te in 35 de zile. Ziua 4. Fii prezent in viata ta.

fii prezent
1
De Andreea Raicu
21 feb. 2019

Nu exista nimic mai important decat momentul de azi, clipa de acum. Bucura-te de ea si nu o mai intina cu ganduri si griji legate de trecut sau viitor.

Vesnic esti acaparat acaparat de ganduri. Uneori nici nu iti mai dai seama ca esti pierdut printre ele, pentru ca a devenit starea ta naturala.

Sunt atat de multe incat ai senzatia ca nu se vor opri niciodata, ca mintea care a devenit atat de galagioasa nu te mai lasa sa auzi nimic altceva. Te gandesti la trecut, la viitor, la orice, mai putin la momentul de acum, care conteaza cu adevarat.

Cum s-a schimbat lumea in 20 de ani, din 1999 si pana in prezent

Nu lasa viata sa treaca pe langa tine si incepi sa fii prezent in viata ta, in fiecare moment, in fiecare clipa. Vei invata sa traiesti cu adevarat, mai intens si cu mai multa bucurie.

Te invit sa iti iei timp si spatiu, sa fii atent la gandurile tale si chiar sa le scrii ca sa devii constient de ele. Scrisul ajuta mult sa explorezi parti din tine, din sufletul si din inima ta. Eu una am descoperit atat de multe despre mine si viata mea din momentul in care m-am hotarat sa scriu ce simt.

India – linistea care aduce liniste

Imi doresc mult sa aflu ce ai descoperit despre tine si despre felul in care alegi sa raspunzi sau sa reactionezi la ce se intampla in tine si in jurul tau.

Si chiar daca uneori nu iti place ce gasesti, e o parte din tine pe care e important sa o cunosti, sa o accepti si sa o iubesti.

O zi minunata in care sa simti ca esti prezent in viata ta.

Tu pentru ce esti recunoscator astazi?

De abia astept sa imi spui cum a fost.

Foto: Alex Rosieanu