Prima zona a corpului pe care o speli la dus iti dezvaluie personalitatea

1
De Daniela Mitran
28 apr. 2019

Personalitatea pe care o ai iti influenteaza atat relatiile cu colegii, cat si relatiile cu cei dragi sau actiunile pe care le demarezi, pentru ca totul porneste de la modul in care gandesti si percepi tot ce este in jurul tau. In cazul in care esti curioasa, afla ca prima zona a corpului pe care o speli la dus spune multe despre personalitatea ta!

Fiecare dintre noi are propriul ritual de ingrijire si relaxare, dar te-ai gandit ca obiceiurile pe care le ai iti definesc personalitatea?

Ce-i drept, sunt foarte multe teste de personalitate pe care poti sa le faci. Chiar si astrologia te poate ajuta sa descoperi lucruri noi si minunate despre tine. Insa prima zona a corpului pe care o speli la dus spune mult mai multe decat crezi despre personalitatea ta.

Care e primul loc spre care iti indrepti atentia?

Fata

Daca prima zona a corpului pe care o speli este fata, inseamna ca cele cinci simturi sunt foarte importante pentru tine. Acorzi atentie vazului, mirosului, auzului, gustului si simtului tactil. Cu alte cuvinte, inseamna ca esti preocupata de modul in care te percep ceilalti si pentru tine imaginea este foarte importanta. Te lasi descurajata usor cand alte persoane nu au o parere buna despre tine. Si ai tendinta sa te confrunti cu episoade de anxietate cand esti respinsa.

Mainile si picioarele

Daca prima oara iti speli mainile si picioarele, acest lucru inseamna ca esti o persoana modesta. Ai principii de viata foarte bine definite. Dar acest lucru inseamna si ca esti o persoana puternica si ai o vointa de fier. Acest obicei, oricat de banal pare, spune multe despre personalitatea pe care o ai. Si este un semn ca nu iti este teama sa exprimi ce gandesti sau sa actionezi asa cum simti.

Zona intima

Daca prima data la dus acorzi atentie acestei zone, inseamna ca esti o persoana timida si ca nu ai incredere in fortele proprii. Nu obisnuiesti sa iti faci multi prieteni si uneori exista riscul ca persoanele din jur sa nu te puna intr-o lumina foarte buna.

Pe par

Prima zona a corpului pe care o speli la dus este parul? Acest lucru inseamna ca esti o persoana foarte organizata, iti place disciplina si nu lasi nimic sa-ti scape printre degete. Ai o vointa foarte puternica, nu lasi pe nimeni si nimic sa te descurajeze si ai o opinie ferma in ceea ce priveste multe aspecte ale vietii.

Umeri si gat

Despre persoanele care acorda atentie umerilor si gatului la dus se spune ca sunt foarte muncitoare si extrem de competitive. Iti place ca toate planurile sa iti iasa asa cum ti-ai propus si nu accepti sa fii refuzata. Cu alte cuvinte, esti capabila sa faci orice pentru a-ti atinge scopurile.

Pe piept

Prima data acorzi atentie acestei zone? Afla ca esti tipul de persoana care se simte confortabil in propria piele! Ai foarte multa incredere in fortele proprii, iar ceilalti iti observa si admira calitatile.

Foto: Shutterstock.com