5 aplicatii utile care iti vor usura viata daca esti mama

1
De Mara Ionescu
3 dec. 2019

Aceste aplicatii utile pe care le poti instala pe telefon vor ajuta orice mama sa se organizeze mai bine si sa aiba o viata mai linistita.

Responsabilitatile in casa, dar si cele de la locul de munca pot sa fie coplesitoare indiferent cat de organizata esti, de aceea e cazul sa lasi tehnologia sa te ajute sa gestionezi mai usor totul. 

Top 3 aplicatii de mindfulness pe care le vei adora

5 aplicatii utile pentru orice mama:

1. Evernote

Gandeste-te la aceasta aplicatia ca la al doilea creier al tau. Este una dintre acele aplicatii utile pentru orice mama, deoarece duce organizarea listelor la un alt nivel, cu linkuri incluse, tabele, atasamente la lista si inregistrari audio care te ajuta sa fii mult mai organizata decat inainte. Viata ta se simplifica si te poti concentra mai mult pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine. 

2. Sleep Cycle Power Nap

Nu subestima niciodata puterea unui power nap, care este foarte revigorant in situatia in care suferi de o lipsa acuta de somn avand in vedere programul bebelusului. Nu mai trebuie sa te ingrijorezi ca dormi mai mult sau ca nu apuci sa te incadrezi in timp, deoarece aceasta aplicatie te trezeste inainte sa cazi intr-un somn adanc. 

Cele mai bune aplicatii impotriva anxietatii

3. Ovia Parenting & Baby Tracker

O aplicatie care te va salva. De la aplicatia Ovia Fertility, treci la Ovia Pregnancy si apoi la Ovia Parenting, fiind incarcata cu informatii utile, explicate pe intelesul oricui. Vei sti exact ce te asteapta dupa ce se naste bebelusul si nu te vei mai ingrijora pentru orice simptom. 

4. Fayr – Co-parenting simplified

Este una dintre acele aplicatii care ajuta amandoi parintii sa organizeze responsabilitatile fiecaruia cu ajutorul unui calendar, sa tineti evidenta cheltuielilor si sa comunicati usor cand sunt evenimente in viata copilului. In plus, toate conversatiile legate de copil vor fi pastrate intr-un singur loc pentru o usoara accesare atunci cand e nevoie. 

Aplicatiile de fitness care te vor motiva sa devii mai supla

5. Milk Stash

Este una dintre aplicatiile utile pentru mamele care alapteaza la san. Si asa ai multe responsabilitati si nu mai tii minte tot, deci ce ai zice de o aplicatie care te ajuta sa tii socoteala laptelui matern pe care l-ai muls cu pompa si l-ai pastrat? Iti va spune exact cand expira laptele pastrat si cat timp mai ai pana la urmatoarea sesiune cand trebuie sa folosesti pompa de san pentru muls. 

Foto: Getty Images.