Ce hobbyuri ciudate au vedetele de la Hollywood? Cine colectioneaza insecte, cine umerase si cine e pasionat de olarit?

1
De Teodora Tirca
20 mai 2021

Daca stai sa sapi printre milioanele de informatii de pe internet, s-ar putea sa afli lucruri nebanuite, cum ar fi ce hobbyuri ciudate au vedetele de la Hollywood.

Te-ai intrebat vreodata ce hobbyuri ciudate au vedetele de la Hollywood? Adeseori uitam ca in spatele meseriei lor, vedetele au si ele interese si vieti personale si, una peste alta, sunt… ca noi.

Julia Roberts, de exemplu, este o actrita faimoasa, insa cati dintre voi stiau ca este un om de baza in comunitatea celor care tricoteaza? Nici eu nu am stiut.

Dar, desi nu este tocmai o surpriza sa ai un hobby, atunci cand vorbim despre accesul si resursele vedetelor, ne punem intrebarea ce fac ele in timpul liber?

Asadar, daca stai sa sapi printre milioanele de informatii de pe internet, s-ar putea sa afli lucruri nebanuite, cum ar fi, ce hobbyuri ciudate au vedetele de la Hollywood.

Dar sa ne uitam in gradina catorva dintre ele:

Beyonce face miere

In timpul unui interviu recent, Beyonce, in varsta de 39 de ani, a dezvaluit un fapt surprinzator despre sine: „Stiu ca este neobisnuit, dar am doi stupi. Reali”, a spus ea. „I-am luat la mine acasa de ceva vreme. Am in jur de 80.000 de albine si facem sute de borcane cu miere pe an.” Ea a mai povestit ca a inceput apicultura de dragul a doi dintre copiii ei. „Am inceput treaba cu stupii pentru ca fiicele mele, Blue si Rumi, ambele au alergii teribile, iar mierea are nenumarate proprietati curative”, a adaugat ea.

Nicole Kidman este pasionata de parasutism

Cine a stiut ca Nicole Kidman are atata adrenalina? Actrita nu numai ca are licenta de parasutist, dar incurajeaza si alte femei sa-i urmeze exemplul. „Este cel mai apropiat lucru de zbor”, a spus ea pentru The Telegraph.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Getty Images.