Hailey Bieber a anuntat ca nu va mai vorbi deloc despre Justin in interviuri. Iata de ce!

1
De Irina Constantin
4 feb. 2022

Hailey a decis sa puna limite clare in 2022 si sa ia atitudine.

Hailey si Justin Bieber sunt casatoriti inca din 2018, iar media nu a ezitat sa genereze sute sau chiar mii de stiri despre relatia celor doi. S-a vorbit despre compatibilitatea dintre ei, despre foste relatii, iar acum subiectul principal este legat de copii. Toata lumea se intreaba cand urmeaza o sarcina.

Hailey Bieber: „Media adora sa scoata lucrurile din context pentru a obtine un titlu bun”

Recent, Hailey Bieber s-a aratat deranjata de toate supozitiile si povestile inventate de mass media in ceea ce o priveste pe ea si pe partenerul ei. „Din discutiile naturale si interesante pe care le am cu un reprezentant media, se extrag mereu mici parti care sunt interpretate gresit. Nu mai are rost sa vorbesc. Media este si a fost intotdeauna dezgustatoare!”, spune Hailey.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)

Modelul american spune ca si-a informat echipa cu privire la deciziile ei, care sunt foarte ferme. Nu va mai discuta in presa despre viata ei personala si despre relatia ei cu Justin Bieber.

Jennifer Lopez, despre relatia cu Ben Affleck: cat conteaza a doua sansa in dragoste

Hailey Bieber a clarificat, totusi, cateva dintre planurile ei de viitor cu Justin

Odata pentru totdeauna, Hailey a vrut sa lamureasca aspectele despre care toata lumea este curioasa – inceperea unei familii. „Cel mai probabil, la modul ideal, vom incerca sa facem asta in anii urmatori. Dar se spune ca „incercam” pentru un motiv, nu? Nu stii niciodata cat de mult poate dura acest proces. Oricum, este clar ca nu vom avea copii anul acesta”, povesteste Hailey.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)

Afirmatiile ei au cu atat mai mult sens, caci in 2022 ea va urma sa lanseze propriul brand, Rhode, iar Justin va pleca intr-un turneu imens.

„Diferentele dintre mine si Justin ne fac relatia mai interesanta”

Hailey Bieber a vorbit si despre diferentele din cuplu, pe care le considera benefice. „Cand vine vorba despre stil personal si gusturi muzicale, avem multe in comun, dar exista si diferente majore. Mie imi place acest lucru, pentru ca altfel nu am descoperi lucruri noi. Nu cred ca trebuie sa fim 100% la fel ca partenerii nostri. Eu nu as vrea sa fiu impreuna cu versiunea mea masculina”, spune Hailey, iar acestea sunt, probabil, ultimele informatii despre viata sa personala pe care le vom auzi in 2022.

Foto: Instagram/@justinbieber