Madonna, in razboi cu fiul ei si cu fostul sot, Guy Ritchie

1
De Cristina Tudor
2 ian. 2020

Desi Rocco, fiul divei cu regizorul britanic, a ales sa locuiasca de cativa ani cu tatal lui, lupta pentru custodia sa continua.

Chiar inainte de Craciun, cei doi au avut o noua disputa ca urmare a cererii lui Guy de a se pune mai repede in aplicare o decizie a curtii de justitie din Manhattan cu privire la custodia lui Rocco (19 ani). Totul a inceput in 2015, cand fiul celor doi a vrut sa petreaca sarbatorile de iarna cu noua familie a tatalui sau, iar Madonna s-a opus.

Curtea Suprema din Manhattan a emis un ordin conform caruia acesta trebuia sa se intoarca in America odata cu inceperea scolii. Si desi au primit custodie comuna, Rocco prefera viata alaturi de tatal sau si sotia acestuia, Jacqui Ainsley.

Nervii Madonnei, insa, au fost intinsi la maximum in ultima perioada, dupa ce a fost nevoita sa isi anuleze turneul din cauza unor dureri care nu i-au permis prea multa miscare. Recent, ea a fost surprinsa pe aeroportul din New York, in drumul spre Maldive, unde va petrecere finalul de an. Fotografiile de tip paparazzi o infatiseaza pe Madonna (61 ani) alaturi de noul ei iubit, Ahlamalik Williams, un dansator in varsta de 25 de ani.

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.