8 obiceiuri stranii ale regelui Charles: isi cara propriul scaun de toaleta, in calatorii, poarta doar sireturi calcate si vorbeste cu plantele

1
De Cristina Tudor
8 oct. 2022

Discursuri, carti, spectacole, filme, tot ce ilustreaza sau vorbeste despre viata personala a monarhiei britanice se bucura de un mare succes.

Ei bine, iata ca dupa Regina Elisabeta si Printesa Diana, a venit randul lui Charles, mostenitorul tronului, sa fie in centrul atentiei.

Regele Charles, poreclit de angajati, din pricina obiceiurilor sale bizare

Chiar daca are sange albastru si a fost incoronat rege, dupa decesul mamei sale, Regina Elisabeta, totusi, unele obiceiuri ale lui Charles sunt destul de ciudate. Din aceasta pricina se zvoneste ca angajatii sai l-ar fi poreclit „printul rasfatat”.

1. Poarta doar sireturi calcate

In documentarul „Serving the Royals: Inside The Firm”, fostul majordom al regelui Charles, Paul Burrell, a vorbit despre faptul ca regelui Charles ii place ca sireturile pantofilor sai sa-i fie calcate, in fiecare dimineata.

2. Nu mananca niciodata la pranz

Refuzul regelui de a manca pranzul a constituit, multa vreme, subiect de discutie. Despre acest lucru a existat chiar si o scena in filmul „The Crown”. Mai mult, angajatii sai sunt afectati de acest obicei al regelui Charles, avand in vedere faptul ca atunci cand calatoresc impreuna cu acesta, in excursii sau vizite in strainatate, sunt nevoiti sa rateze si ei masa de pranz. Cu toate acestea, se spune ca regele Charles ar avea propriile motive pentru aceasta decizie, ele fiind legate de alimentatia sanatoasa.

3. Isi ia patul in calatorii

Cand vorbim despre lucruri care calatoresc, obligatoriu, cu regele Charles, conform rapoartelor, cand viziteaza locuri precum casele de la tara ale prietenilor, din bagajele sale nu lipsesc patul, alte mici piese de mobilier si chiar unele poze, toate acestea fiindu-i trimise intr-o duba care este descarcata inainte de sosirea lui la destinatie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com