Prima imagine cu Lilibet: Printul Harry si Meghan Markle au publicat felicitarea de Craciun, in care apar alaturi de cei doi copii

1
De Cristina Tudor
25 dec. 2021

Printul Harry si Meghan Markle au distribuit prima imagine cu fiica lor, Lilibet Diana, la sase luni de la nastere, cu ocazia felicitarii oficiale de Craciun.

In fotografia de familie, Meghan, in varsta de 40 de ani, o ridica in brate pe fiica sa, in timp ce Harry, de 37 de ani, il tine pe picior pe fiul lor, Archie, in timp ce o priveste pe micuta Lilibet care rade in bratele mamei sale.

Portretul de familie a fost realizat de fotograful Alexi Lubomirski, care a realizat si albumul de logodna si portretele oficiale din ziua nuntii pentru Ducii de Sussex.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de People Magazine (@people)

Archie, care seamana perfect cu tatal sau si are parul roscat ca acesta, este imbracat casual, cu jeansi, la fel ca restul familiei, iar in imagine i se vede si fata. Dupa prima lui aniversare, Harry si Meghan nu au mai postat fotografii in care sa i se vada chipul, ci doar imagini in care apare fotografiat din spate.

Ducii de Sussex, care locuiesc in prezent intr-o casa de 14,7 milioane de dolari din Montencito, California, au publicat felicitarea de Craciun pentru a anunta ca au facut donatii pentru anumite asociatii caritabile. Printre acestea se numara organizatii care sustin familii din Afganistan ramase in urma dupa retragerea trupelor americane, precum si o organizatie care lupta pentru obtinerea concediilor de maternitate platite in Statele Unite, o cauza sustinuta si de Meghan.

„Anul acesta a venit pe lume fiica noastra, Lilibet. Archie ne-a facut ‘mama’ si ‘tata’, iar Lili ne-a facut o familie”, au scris ei in mesajul de pe felicitare. „Privim cu speranta spre 2022 si am facut donatii in numele vostru unor organizatii care onoreaza si protejeaza familiile – de la cele care sunt relocate din Afganistan, la familii americane care au nevoie de concediu de maternitate platit”, au continuat ei in felicitarea de Craciun.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@sussexroyal