Si-a dorit dintotdeauna sa devina mama, dar a asteptat pana la 45 de ani. De ce a decis Sandra Bullock sa adopte doi copii?

1
De Cristina Tudor
21 nov. 2019

“Cand am devenit mama, mi-am dat seama ca asta era menirea mea. Acesta este scopul vietii mele si am stiut asta de mica”, a declarat actrita.

Insa ce-a retinut-o pe Sandra Bullock (55) sa aiba copii mai devreme? Si, mai ales, cum s-a decis, intr-un final, sa faca marele pas?

Sandra Bullock are, in prezent, doi copii, pe fiul Louis Bardot (9) si pe fiica Laila (7). Si pe primul ei copil l-a adoptat abia la 45 de ani, cu toate ca era deja maritata – cu Jesse James, din 2005 pana in 2010 – si avea, astfel, toate conditiile pentru a creste un odor cum si-a dorit inca din copilarie sau adolescenta.

View this post on Instagram

“The only man who has stolen my heart is my son.” – Sandra Bullock

A post shared by Sandra Bullock (@sandrabullock_ig) on

Cu toate astea, n-a miscat un deget pana la 45 de ani. Sa fie maturizarea tarzie de vina? Nici vorba!

Cel mai probabil, nu s-a simtit confortabil sa-si creasca copiii cu sotul ei, de care s-a si despartit in timp ce procesul adoptiei primul ei copil era in plina desfasurare. Jesse nu ar fi fost tatal pe care actrita si l-ar fi dorit pentru copiii ei, avand in vedere infidelitatea crasa a acestuia. Asadar fostul ei partener de viata e posibil sa-i fi intarziat decizia de-a adopta. Dar ce a determinat-o, totusi, pe Sandra sa depuna actele de adoptie si sa devina, in sfarsit, mama?

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.