Cum isi alege Regina Elisabeta tinutele si ce putem invata de la ea

1
De Iulia Claudia Dumitru
15 aug. 2019

Felul cum isi alege tinutele Regina Elisabeta este absolut fascinant. Ce rutina are ea in fiecare zi si cat de mult se aseamana cu a ta? Descopera mai jos.

Fara doar si poate, diminetile sunt rezervate dilemelor vestimentare, fie ca traiesti in Bucuresti, fie la Buckingham Palace. Si daca pentru tine rutina de dimineata inseamna sa verifici prognoza, sa intorci tot dressingul cu susul in jos si sa testezi cel putin cinci variante de tinute, pana ajungi sa intarzii la job, pentru Regina Elisabeta tot procesul e oarecum diferit.

Despre stilul vestimentar al Reginei Elisabeta, fostul majordom regal, Paul, Burrell, a povestit pe indelete. Cum isi alege tinutele Regina Elisabeta? Poate ai vrea sa stii ca ea se refera la tinutele sale drept “costumatii”. Si ca in Casa Regala Britanica hainele i se aduc Reginei. 

Ritualul vestimentar la Casa Regala: cum isi alege tinutele Regina Elisabeta

Ne inspira alegerile vestimentare de la Casa Regala. Eleganta, rafinamentul si feminitatea nu au fost sacrificate. Daca pe Meghan Markle o admiram pentru nonconformism, daca pe Kate Middleton o admiram pentru prezenta sa rafinata, pe Regina Elisabeta o admiram pentru constanta in a-si alege tinutele.

Tinutele Reginei se afla la etajul superior si ii sunt aduse jos in fiecare dimineata, a declarat fostul majordom pentru Yahoo UK. De fapt, formularea corecta ar fi ca toate tinutele Majestatii Sale ocupa un etaj intreg.

Ritualul decurge in general cam asa, spune Paul Burell. Stilistul Reginei Elisabeta ii aduce in fiecare dimineata doua schite de tinute. Fiecare varianta de tinuta vine cu un esantion de material, astfel incat Regina sa aleaga intre matase, lana sau bumbac. Abia dupa ce alege propriu-zis varianta preferata outfit-ul ii este cu adevarat adus.

Ceea ce inseamna ca nu isi vede niciodata intreaga garderoba, nu-i asa?

Cat despre stilul vestimentar al Reginei Elisabeta, sa spunem ca este mereu fascinata de culorile tari, ludice, de asortarea ton sur ton, de pardesiurile elegante, de rochiile midi, un trademark al Casei Regale, si de etern sculpturalele palarii. Nu ii lipsesc adesea nici manusile albe, brosele pretioase sau colierele cu siraguri de perle, si nici gentile de mana, create de designerul ei favorit, Launer.

Foto: Shutterstock.com