Regina Elisabeta a incurajat-o pe Meghan Markle sa se impace cu tatal ei, dezvaluie un expert regal

1
De Georgiana Dorobantu
30 sept. 2022

Regina Elisabeta a II-a a incercat sa o convinga pe Meghan Markle sa-si refaca relatia cu tatal sau, Thomas Markle.

„Regina a observat cat de nociva este situatia dintre Meghan si tatal sau si a vorbit cu Meghan despre asta. A incurajat-o sa vorbeasca cu Thomas”, a dezvaluit specialistul in monarhie Katie Nicholl in noua sa carte, „The New Royals”.

O sursa regala i-a spus lui Nicholl ca Regina credea ca „toata situatia cu Thomas Markle a fost gestionata prost si daca lucrurile ar fi fost facute diferit, ar fi iesit mai bine.”

Thomas, fost director de lumini pentru telenovele si seriale TV, ar fi trebuit sa-si conduca fiica la altar, la nunta acesteia cu Printul Harry, dar apoi s-a razgandit inclusiv cu privire la participarea sa la nunta. Schimbarea a survenit dupa ce au aparut fotografii cu el in timp ce i se luau probe pentru un costum si avea in apropiere carti despre Marea Britanie.

De ce Printul William „nu il poate ierta” pe Printul Harry, potrivit un specialist in monarhie

El a recunoscut ulterior ca a colaborat in secret cu un paparazzo pentru a pune in scena fotografiile si a renuntat sa mai participe la ceremonie. La scurt timp dupa aceea, a suferit o operatie pe cord.

„Ceremonia a fost superba si a intrat in istorie. Voi regreta mereu ca nu am putut sa fiu acolo si ca nu am putut sa-mi tin fiica de mana”, a spus Thomas despre nunta, pe care a urmarit-o la televizor, din pat, in timpul recuperarii dupa operatie.

Tatal lui Meghan a marturisit ulterior ca Printul Harry l-a avertizat sa nu colaboreze cu presa, iar el l-a mintit pe Harry si i-a inchis telefonul in timpul unei convorbiri aprinse care a avut loc inainte de nunta.

In cele din urma, Regele Charles a fost cel care a condus-o pe nora sa la altar.

Relatia Ducesei de Sussex cu tatal sau s-a deteriorat si mai mult dupa ce ea l-a acuzat ca a dat presei o scrisoare privata pe care ea i-a trimis-o dupa nunta.

Motivul pentru care Meghan Markle si Printul Harry si-au concediat bona dupa doua zile

Actrita din „Suits” a intentat un proces impotriva Mail on Sunday, pe care l-a castigat, pentru publicarea scrisorii emotionale.

In scrisoare, ea isi implora tatal „sa nu mai provoace atat de multa suferinta”.

„Te rog opreste-te din a exploata relatia mea cu sotul meu … Realizez ca esti deja implicat foarte mult incat simti ca nu mai este cale de iesire, dar daca stai un moment si te gandesti cred ca vei realiza ca a trai cu o constiinta curata este mai valoros decat orice plata din lume”, a scris Meghan in scrisoarea pentru tatal sau.

Regina considera ca este o greseala faptul ca Harry nu si-a intalnit socrul

Autoarea Katie Nicholl a mai scris in cartea sa ca Regina considera o greseala faptul ca Harry nu a calatorit niciodata in Mexic pentru a-si intalni socrul.

„Cred ca a simtit ca Harry trebuia in mod clar sa se intalneasca cu Thomas Markle si era pacat ca nu s-a intamplat asta”, a spus Nicholl.

Cum face fata Kate Middleton pierderii Reginei Elisabeta a II-a: Copiii o ajuta enorm

Regina Elisabeta, care a incetat din viata in data de 8 septembrie, la varsta de 96 de ani, voia ca Meghan sa se impace cu tatal sau si isi dorea acelasi lucru si pentru Harry si restul familiei regale.

„Regina l-a adorat pe Harry pana la final, iar Harry a adorat-o pe ea”, a declarat autorul regal Robert Hardman pentru People. „Cred ca ea a fost un punct de legatura intre Windsor si California si ar fi fost una dintre cele mai mari dorinte ale sale ca ei sa se impace”, a adaugat specialistul, facand referire la relatia dificila dintre Ducii de Sussex si restul familiei regale, in special Regele Charles si Printul William.

Foto: Getty Images