Cum se motiveaza Hailee Steinfeld sa mearga la sala atunci cand nu are chef

hailee steinfeld
1
De Roxana Dobrita
6 dec. 2018

Niciun playlist de fitness nu e complet fara un hit sau doua despre cat de badass sunt femeile. Alegerea mea? Piesa Most Girls, a lui Hailee Steinfeld, care ma ajuta sa rezist pe banda de alergare pana la finalul antrenamentului.

Pentru ca ma ajuta incurajandu-ma din casti sa continui, m-am gandit ca mai are si alte trucuri, de data asta strict legate de cum te motivezi sa iesi din casa cu directia sala de sport. Am avut dreptate.

Si ea are momente cand doar gandul de a merge la sala (sau chiar de a scoate salteaua de yoga pentru un antrenament rapid acasa, in sufragerie) ii da fiori.

“Cand vii seara acasa de la serviciu, ultimul lucru pe care vrei sa-l faci este sa-ti iei rucsacul si sa pleci la sala. Gandul de a iesi la alergat sau a merge la sala de forta e aproape dureros. Dar sentimentul pe care-l ai dupa ce ai terminat antrenamentul este inegalabil”, spune Steinfeld intr-un interviu pentru Well + Good.

Pentru ea, sentimentul de implinire pe care-l ai dupa sport merita efortul de a trece peste disconfortul si lipsa de chef initiale.

“Daca nu am neaparat chef de sala, imi spun, ‘gandeste-te la cat de bine te vei simti dupa’”, explica ea.

Actrita nominalizata la Oscar – si care a colaborat in vara cu brandul Mission, pentru o linie de echipamente sportive – are in mod clar dreptate (stii si tu ce stare de bine ai cand iesi, de exemplu, de la clasa de yoga). Combinatia sanatoasa de endorfine si starea de bine pe care ti-o da sentimentul ca ti-ai facut timp sa ai grija de tine te face sa te simti minunat.

Tot ea mai spune ca gestul de a alege sa faci ceva desi nu ai chef, doar pentru ca stii cat de bine te vei simti dupa, se aplica in toate domeniile vietii tale, nu doar in cazul sportului. Practic, notiunea de a face ceva ce stii ca-ti va face bine mai tarziu, desi in prezent nu vrei sa investesti timp si energie, este forta care te ajuta cel mai mult in viata.

Deci, daca te gandesti sa ceri o marire sau sa-ti redecorezi casa sau pur si simplu sa te ridici de pe canapea si sa mergi la clasa aia de Pilates – fa ca Hailee Steinfeld si imagineaza-ti cat de bine si de implinita te vei simti la finalul acestor activitati.

Foto: Hailee Steinfeld pentru Mission