Atasamentul Printului Harry pentru Regina Marii Britanii e nestirbit: „Ma asigur ca are oamenii potriviti langa ea”

1
De Maria Constantin
25 apr. 2022

Ducele de Sussex a declarat ca s-a bucurat sa o revada pe bunica lui, Regina Elisabeta a II-a, in timpul vizitei recente din Marea Britanie.

Printul Harry are intotdeauna cele mai bune ganduri pentru Regina Marii Britanii, scrie People. Intr-un interviu difuzat miercuri in emisiunea de televiziune „Today”, Ducele de Sussex, in varsta de 37 de ani, a discutat cu Hoda Kotb la Jocurile Invictus, desfasurate in Olanda, la Haga, despre vizita pe care i-a facut-o bunicii sale.

„A fost minunat sa fiu cu ea. A fost atat de bine sa o vad… E intr-o forma grozava”, i-a spus Harry jurnalistei americane in varsta de 57 de ani. „A fost foarte dragut sa ajung la ea”, a mai spus el.

Fondatorul organizatiei Archewell a mai spus ca desi familia lui nu mai locuieste in Anglia, el continua sa tina legatura cu Elisabeta a II-a, care a implinit de curand 96 de ani.

„Ma asigur doar ca este protejata si ca are oamenii potriviti langa ea”, a spus el despre bunica lui care in februarie a fost testata pozitiv cu COVID-19. „Stiti, casa pentru mine acum este in State”, a adaugat printul.

Ce au vorbit Harry si Regina

In drumul lor spre Jocurile Invictus din Olanda, Harry si sotia lui, Meghan Markle, in varsta de 40 de ani, s-au oprit saptamana trecuta in Anglia pentru a o vizita pe regina la Castelul Windsor.

Unul dintre subiectele discutate in timpul vizitei a fost competitia fondata de Harry in 2014. „A avut multe mesaje pentru echipa Marii Britanii, iar pe cele mai multe dintre ele le-am transmis”, a spus Ducele de Sussex luni pentru BBC. „Asa ca a fost minunat sa o vad. Sunt sigur ca i-ar fi placut sa se afle aici daca ar fi putut”, a continuat el.

Razboiul printilor continua: Harry nu va fi invitat la ziua de nastere a lui William

Jocurile Invictus, competitie sportiva dedicata militarilor raniti in teatrele de razboi, au inceput in 2014 si au ca motto expresia „I am” („Sunt”) din poemul lui William Ernest Henley, care include versurile „Sunt stapanul sortii mele, sunt capitanul sufletului meu”. Pentru Harry, acest poem este „o reamintire ca ai puterea de a prelua controlul asupra vietii tale”, noteaza People.

O alta perspectiva dupa nasterea copiilor

Intr-un articol publicat saptamana aceasta in exclusivitate de People, Harry a declarat ca Jocurile Invictus au un impact mai mare asupra sa de cand a devenit tata. „Sa fiu tata adauga cu siguranta un alt strat emotional asupra mea. Mi-am promis ca voi iesi din armata inainte de a avea sotie si copii, pentru ca nu-mi pot imagina suferinta de a sta departe de ei atat de mult in timpul detasarii, riscul de a fi ranit si realitatea ca viata familiei mele s-ar putea schimba pentru totdeauna daca asta s-ar intampla”, a marturisit printul.

„Fiecare membru al comunitatii Invictus a experimentat diferite niveluri ale acestor lucruri. Am un respect enorm pentru ceea ce ei si familiile lor au sacrificat in numele serviciului”, a mai spus Harry.

Foto: Instagram/@theroyalfamily