Ben Affleck a avut nevoie de „imbunatatiri“ pentru rolul din „Armageddon“: „M-au pus sa-mi repar dintii“

1
De Maria Constantin
16 ian. 2022

Starul a povestit amuzat de ce i-au cerut regizorul si producatorul filmului sa-si repare dantura si sa faca miscare.

Considerat unul dintre cei mai atragatori barbati de la Hollywood, Ben Affleck a avut nevoie de un „upgrade” fizic la inceputul carierei.

Actorul in varsta de 48 de ani a vorbit in editia din februarie a publicatiei Entertainment Weekly despre cariera sa.

„Sa fiu sexy, cum sa fac asta?”

„Eram un pic naiv in ce priveste opiniile pe care oamenii si le formau despre mine”, a marturisit starul despre rolul muncitorului petrolier care devine astronaut, interpretat in „Armageddon”.

Affleck a spus ca regizorul Michael Bay si producatorul Jerry Bruckheimer erau concentrati pe aspectul fizic al actorilor si le spuneau sa se bronzeze. „M-au pus sa-mi repar dintii si sa fac miscare ca sa fiu sexy. Sa fiu sexy, cum sa fac asta?”, a povestit el. „Du-te la sala!”, i-au raspuns cei doi.

Actorul a mai povestit ca Michael Bay avea o viziune clara despre cum poate face din „Armageddon” un film de succes: acesta l-a pus sa alerge la sala si sa se manjeasca pe corp cu ulei, ca sa arate ca in posterele cu barbati sexy, care erau la moda atunci.

Matt Damon ii trimite mesaje lui Ben Affleck ca sa afle daca e adevarat ce citeste despre el

„Bay avea o viziune despre un torso de barbat uns cu ulei stralucitor si zicea: ‘Asa o sa facem trailerul si o sa vindem bilete!’ Si stiti ceva, ce poti sa mai spui? Am fi putut face vreo 400 de ‘Chasing Amy’ („Iubiri incurcate”, comedie romantica, n.r.) cu ce am facut pentru ‘Armageddon'”, a declarat Affleck.

Singurul film cu Ben Affleck pe care l-au vazut copiii lui

„E amuzant, fiindca este singurul meu film pe care l-au vazut copiii mei si au zis ca le-a placut, chiar daca ma tachineaza continuu: ‘Ce faceai, conduceai un tanc pe Luna?’ Dar s-au distrat, intelegeti? Nici macar nu s-au uitat la ‘The Town'”, a adaugat actorul care poate fi vazut in noua productie „The Tender Bar”, disponibil pe Amazon Prime.

„Armageddon” prezinta povestea unui grup de muncitori din industria de extractie petroliera care sunt antrenati pentru o misiune in spatiu cand un asteroid este pe cale sa se ciocneasca cu Pamantul. Muncitorii sunt trimisi in spatiu pentru a fora pe suprafata asteroidului si a detona apoi o bomba nucleara care sa-l distruga.

Distributia i-a inclus si pe Bruce Willis, Billy Bob Thornton si Liv Tyler, iar filmul a avut un succes comercial enorm, generand incasari de 553 de milioane de dolari la nivel global si devenind al treilea cel mai de succes film al anului 1998, noteaza People.

Foto: PR.