Matt Damon ii trimite mesaje lui Ben Affleck ca sa afle daca e adevarat ce citeste despre el

1
De Maria Constantin
1 aug. 2021

Cei doi actori tin legatura si isi trimit frecvent mesaje. Starul din „Good Will Hunting“ a dezvaluit despre ce discuta.

Matt Damon verifica direct la sursa cand desocopera o informatie care il intereseaza. La premiera de la New York a noului sau film, „Stillwater”, starul in varsta de 50 de ani a dezvaluit pentru People ca tine legatura prin mesaje cu amicul si colegul sau Ben Affleck. Iar printre subiectele de discutie se numara deseori stiri despre Affleck pe care Matt vrea sa le verifice.

„Ei bine, e adevarat. Amandoi facem multe chestii copilaresti”, a confirmat Damon. „Ne scriem destul de mult despre orice. Apar multe lucruri in presa despre el si e normal sa verific ceea ce citesc. Il intreb: ‘Asa este?’. Si el imi raspunde: ‘Nu, asta nu s-a intamplat'”, a continuat actorul.

Affleck (40 de ani) este acum omniprezent in presa americana si nu numai dupa ce a reluat relatia cu Jennifer Lopez. Ei au confirmat recent relatia printr-o fotografie postata pe Instagram, in care apar sarutandu-se.

Matt Damon a spus luni pentru Extra ce crede despre relatia lui Ben Affleck cu J.Lo: „Sunt foarte fericit pentru el. E cel mai tare. Merita toata fericirea din lume. Ma bucur pentru amandoi.”

O poveste fascinanta

In luna mai, cand a fost intrebat in emisiunea TV „Today show” despre relatia dintre Affleck si Lopez, starul din „Good Will Hunting” a raspuns cu o gluma. „Nu exista destul lichior pe lumea asta cu care sa ma imbatati ca sa va zic ceva despre ei”, a spus acesta.

Cand Hoda Kotb, una dintre gazdele emisiunii, l-a intrebat cum a aflat despre cei doi, Matt Damon a spus: „De la voi. Eram aici, asteptand sa intru in direct. Atunci am aflat prima oara.”

Jennifer Lopez si Ben Affleck nu se mai ascund: Vedeta a postat o imagine in care se saruta

„E o poveste fascinanta. Sper ca este adevarata. Ii iubesc pe amandoi. Sper ca e reala. Ar fi tare”, a marturisit Damon dupa ce Kotb l-a rugat sa spuna ce a simtit cand a auzit vestea.

Damon si Affleck, din nou colegi

Matt Damon si Ben Affleck au filmat impreuna pentru superproductia istorica „The Last Duel”, in regia lui Ridley Scott, ce va fi lansata in salile de cinema in luna octombrie.

Pana atunci, Damon va putea fi vazut in „Stillwater”, film in care joaca rolul unui muncitor in constructii din Oklahoma. Fiica acestuia (Abigail Breslin) este acuzata si condamnata pentru uciderea fostei sale prietene in timp ce se aflau in Franta.

Eroul interpretat de Matt Damon lupta pentru a dovedi nevinovatia fiicei lui, o poveste care aminteste de celebrul caz al studentei americane Amanda Knox.

„Este un rol destul de greu si de complex, imi place”, a spus Matt Damon. „Este unul dintre cele mai bune roluri care mi-au fost oferite si pe care am avut sansa sa le joc si ii sunt recunoscator lui Tom (Tom McCarthy, regizorul filmului, n.r.) pentru ca s-a gandit la mine”, a adaugat starul.

„Filmul e mai mult o drama decat un thriller si oricine il va vedea ar trebui sa stie asta si sa urmeze personajul si aventura in care pleaca el. Acesta ar fi singurul meu sfat”, a mai spus Matt Damon despre noul sau film.

Foto: Instagram/@benaffleck