Brad Pitt se pregateste de retragere: „Ma consider pe duca”

1
De Maria Constantin
25 iun. 2022

Starul a dezvaluit ca dupa mai bine de 30 de ani simte ca e tot mai aproape de momentul in care va renunta la actorie.

„Ma consider pe duca”, a spus franc actorul in varsta de 58 de ani intr-un interviu pentru editia din luna august a revistei GQ.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GQ (@gq)

Din fericire, desi spune ca a obosit, starul care si-a inceput cariera la varsta de 22 de ani, jucand in filme emblematice precum „Fight Club”, „Moneyball”, „Once Upon a Time in Hollywood” si seria „Ocean’s Eleven”, nu va face acest pas curand, relateaza Page Six.

O „creatura” care are nevoie sa se exprime

„Sunt una dintre acele creaturi care se exprima prin asta. Asta vreau sa fac mereu. Daca n-o fac, intr-un fel mor”, a spus el.

Desi nu a renuntat la actorie, Pitt a abandonat, totusi, ceva: tigarile. El a dezvaluit ca a decis sa nu mai fumeze in timpul pandemiei, fiindca „la varsta asta nu obtii nimic din asa ceva”.

De ce a divortat Angelina Jolie de Brad Pitt: „M-am temut pentru siguranta familiei mele“

Pe de alta parte, e multumit de viata lui si de ceea ce a realizat pana acum. „Cred ca bucuria a fost o descoperire mai noua, survenita mai tarziu in viata. M-am miscat mereu in functie de tendinte, cand intr-o parte, cand intr-alta. Cred ca am petrecut ani de zile cu o depresie usoara si abia cand am inceput sa accept asta, incercand sa impac toate partile sinelui, cu ce e frumos si ce e urat, am reusit sa surprind aceste momente de bucurie”, a spus Pitt.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GQ (@gq)

Inapoi, in prim-plan

Desi a spus pentru GQ ca e aproape de incheierea carierei, Brad Pitt isi va reveni in prim-plan odata cu promovarea ultimului sau film, „Bullet Train”, care va rula in cinematografe incepand din 5 august.

Deocamdata, actorul nu are timp sa se plictiseasca: procesul cu fosta lui sotie, Angelina Jolie, nu s-a incheiat inca.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GQ (@gq)

Pitt si actrita in varsta de 47 de ani au depus actele de divort in septembrie 2016, dupa doi ani de casnicie si o relatie de 12 ani. Divortul a fost pronuntat in august 2019, insa ei continua batalia juridica pentru custodia copiilor.

Starul locuieste in prezent intr-o casa din Hollywood Hills, California, pe care a cumparat-o in 1994, cand abia isi incepea ascensiunea in lumea filmului.

Foto: depositphotos.com