Brad Pitt si fiica lui, Shiloh, au o legatura speciala: „Sunt facuti din acelasi material”

1
De Maria Constantin
23 iul. 2022

Chiar daca nu are cea mai buna relatie cu toti copiii sai, actorul in varsta de 58 de ani are cu ce se mandri.

Potrivit unei surse citate de OK! Magazine, Brad si Shiloh au o legatura „cu adevarat indestructibila” si „aceleasi pasiuni”. „El o prefera asa si este foarte apropiat de Shiloh. Au o relatie admirabila, distractiva si autentica si sunt facuti din acelasi material”, a spus sursa.

Pitt are sase copii cu fosta sotie, Angelina Jolie: Maddox (20 de ani), Pax (18 ani), Zahara (17 ani), Shiloh (16 ani) si gemenii Knox si Vivienne (13 ani). Starul tine acum legatura doar cu Shiloh si cu gemenii, a spus o alta sursa.

La inceputul saptamanii trecute, actorul a fost zarit in aeroportul din Roma, acolo unde Jolie (47 de ani) locuieste momentan. Ea are filmari in capitala Italiei, impreuna cu colega sa de platou, Salma Hayek.

Brad nu renunta la lupta cu Angelina

Pitt si Jolie, care s-au despartit in 2016, continua batalia juridica pentru custodia asupra copiilor lor. „E foarte clar pentru el ca Angie a facut tot posibilul ca sa amane si sa taraganeze procesul. Tot ce poate sa faca este sa lucreze cu echipa lui de avocati si sa depuna documentele in timp ce raspunde la afirmatiile ei. Luna dupa luna se scurge una cate una, cu toata hartogaraia, cu salturi nesfarsite printre reusite si certurile fara rezultat dintre avocati”, a declarat o sursa citata de Us Weekly.

Brad Pitt, devastat de acuzatiile de abuz lansate de Angelina Jolie

Actorul, care nu mai comunica cu Pax si Maddox, incearca sa faca tot posibilul pentru a evita accentuarea disputei cu fosta sotie.

„Brad a stat la locul lui. Uneori isi petrece timpul in studioul sau de arta… E ocupat cand se retrage si are tot timpul proiecte solicitante, iar Plan B (compania de productie a lui Pitt, n.r.) lucreaza tot timpul la ceva”, a mai spus persoana citata. „Dar Brad nu va renunta la lupta”, a precizat aceasta.

Foto: depositphotos.com