Brad Pitt va interpreta rolul unui asasin profesionist: Actiune 100%

1
De Maria Constantin
14 iul. 2020

Starul american va juca rolul unui asasin in thrillerul „Bullet Train“, regizat de David Leitch.

La cateva luni de la primul sau Oscar, Brad Pitt si-a asigurat inca un proiect important, anunta The Hollywood Reporter. Dupa ce a interpretat magistral rolul cascadorului in „Once Upon a Time… in Hollywood”, regizat de Quentin Tarantino, starul revine intr-un film de actiune cu un rol in promitatorul thriller „Bullet Train”.

Pitt va interpreta un asasin american pe nume Ladybug. Filmul se bazeaza pe cartea „Maria Beetle”, semnata de scriitorul japonez Kotaro Isaka, si urmareste cinci asasini aflati intr-un tren spre Tokyo.

Productia va fi regizata de David Leitch, cel care a realizat „Atomic Blonde”, „Deadpool 2” si „Hobbs & Shaw”.

Ce iese daca amesteci „Speed“ cu „Non-Stop“

Potrivit unor surse citate de The Hollywood Reporter, proiectul este o combinatie intre „Speed”, filmul de actiune cu Keanu Reeves, si „Non-Stop”, in care protagonistul era interpretat de Liam Neeson. Povestea din volumul „Maria Beetle” prezinta cinci asasini aflati intr-un tren, misiunile lor intretaindu-se. „Intriga este cine va cobori in viata din tren si ce-l asteapta pe peron?”, scrie Deadline.

De ce a divortat Angelina Jolie de Brad Pitt: „A fost decizia corecta“

Fara indoiala, filmul va fi plin de scene de actiune, dar un alt lucru care va atrage atentia este numele de cod al asasinului interpretat de Brad Pitt: Ladybug (Buburuza) – puncteaza Harper’s Bazaar.

Data de lansare a noii pelicule nu a fost anuntata inca, dar filmarile ar putea incepe in aceasta vara. Intrucat cele mai multe scene vor fi realizate intr-un spatiu inchis, echipa de productie si actorii vor trebui sa respecte reguli sanitare stricte, in contextul in care pandemia de COVID-19 a blocat aproape total proiectele din industria filmului.

Foto: Getty Images.