Clauza bizara pe care Jennifer Lopez a inclus-o in contractul prenuptial cu Ben Affleck la prima lor logodna

1
De Denisa Toma
22 iul. 2022

Dupa ce in luna aprilie a acestui an si-au anuntat logodna, Ben Affleck si Jennifer Lopez s-au casatorit in secret, in Las Vegas. Insa nu a fost prima data cand cei doi s-au pregatit pentru nunta.

In anul 2002, dupa ce Affleck a cerut-o in casatorie pe Jennifer, se pare ca a existat o clauza ciudata in contractul lor prenuptial.

Desi relatia lor s-a incheiat inainte de a se ajunge la casatorie, cuplul anuland logodna in 2003, cu doar cateva saptamani inainte de nunta, nimeni nu a uitat de regula bizara pe care Lopez a dorit ca Affleck sa o respecte.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kaitlin 💚 (@_lopez.affleck_)

Potrivit publicatiei Marca, la prima lor logodna Jennifer i-ar fi cerut lui Ben, prin intermediul contractului prenuptial, ca ei doi sa aiba relatii sexuale de cel putin patru ori pe saptamana. Iar unele surse citate de Insider sustin ca aceasta regula neobisnuita ar fi fost inclusa si in contractul prenuptial pe care ei l-au semnat inainte de a se casatori in Las Vegas.

Motivul pentru care Dakota Johnson nu mai vrea sa se casatoreasca cu Chris Martin

Potrivit Daily Mail, contractul din 2003 dintre Lopez si Affleck ar fi inclus si o clauza cu privire la infidelitate, care ar fi fost introdusa dupa ce actorul se pare ca a petrecut o noapte alaturi de unele stripteuze.

„Contractul prenuptial are rolul de a proteja averea fiecaruia dintre ei si prevede faptul ca in cazul in care se despart, fiecare isi pastreaza banii, cu exceptia situatiei in care Ben insala. Ceea ce Jennifer isi doreste este ca Ben sa-i ofere garantia ca nu va mai insela niciodata”, a declarat o sursa pentru publicatia citata.

Ben Affleck a negat zvonurile cu privire la existenta unui contract prenuptial dintre el si Jennifer Lopez

Intr-un interviu din anul 2003 pentru Vanity Fair, Ben Affleck a negat zvonurile cu privire la existenta unui contract prenuptial sau la existenta unei clauze cu privire la relatiile intime.

„Nu poti legifera comportamentul. Trebuie sa crezi in persoana respectiva si sa crezi ca poti face fata dificultatilor care apar. Niciunul dintre noi nu este prost sau naiv. Ar fi interesant sa poti avea ceva de genul ‘Regulile’, dar nu poti sa le scrii pur si simplu”, a declarat actorul.

„Totul este verificat pana in cel mai mic detaliu”

In ceea ce priveste contractul prenuptial actual, se pare ca cele doua staruri au fost in dificultate legat de ceea ce ar trebui sa includa, mai ales ca in prezent sunt si mai multi bani la mijloc, iar de aceasta data sunt inclusi si copii.

Jennifer Lopez s-a grabit sa se casatoreasca cu Ben Affleck, de teama ca actorul sa nu se razgandeasca, potrivit unor surse

Potrivit unei surse citate de Suggest, vechile probleme au inceput sa iasa din nou la suprafata, pe masura ce indragostitii au inceput sa stabileasca ce clauze sa includa.

„Totul este verificat pana in cel mai mic detaliu. Si au existat discutii in contradictoriu”, a spus sursa.

Avand in vedere ca cei doi au in prezent copii din alte relatii, acest contract este cu atat mai delicat.

Sursa a mai dezvaluit ca persoana care este cel mai ingrijorata in privinta intelegerii prenuptiale este fosta sotie a lui Affleck, actrita Jennifer Garner, care isi face griji pentru viitorul financiar al copiilor sai.

Ana de Armas a fost afectata de relatia intens mediatizata cu Ben Affleck – a trebuit sa paraseasca Los Angeles

„Nu vrea ca el sa faca o intelegere proasta doar pentru ca este indragostit nebuneste in prezent”, a spus sursa. Lopez isi doreste, de asemenea, sa-si protejeze bunurile si banii in cazul in care casnicia nu functioneaza.

„Obiectivul este sa creeze un contract prenuptial fara ca sentimentele cuiva sa fie ranite”, a mai declarat sursa.

Foto: PR.