Jennifer Lopez s-a grabit sa se casatoreasca cu Ben Affleck, de teama ca actorul sa nu se razgandeasca, potrivit unor surse

1
De Denisa Toma
20 iul. 2022

Jennifer Lopez si Ben Affleck par sa fie in al noualea cer dupa nunta lor surpriza din Las Vegas.

Potrivit Page Six, cei doi indragostiti au celebrat evenimentul duminica dimineata, cu pizza si cola dietetica, intr-un avion privat spre Los Angeles.

Jennifer a anuntat prin intermediul newsletterului sau OnTheJLo ca alaturi le-au fost copiii, dar sursele au dezvaluit pentru publicatia citata ca singurii care au participat la ceremonie au fost fiica artistei, Emme, de 14 ani, si fiica lui Affleck, Serafina, de 13 ani.

Cantareata mai are un fiu pe nume Max, fratele geaman al lui Emme, iar Ben mai are o fiica pe nume Violet, de 16 ani, si un fiu de 10 ani, pe nume Sam, din casnicia cu Jennifer Garner.

Cele 7 reguli pe care Bella si Gigi Hadid trebuie sa le respecte cu sfintenie, impuse de mama lor

In timp ce Affleck si Lopez se casatoreau, Garner se relaxa intr-o minivacanta de weekend la Lacul Tahoe.

„Ben i-a spus lui Jen [Garner] despre nunta, dar am aflat ca i-a spus abia vineri dimineata. A fost o pregatire minima si a fost mai mult o pornire de moment. Violet a ramas acasa pentru ca ii este foarte loiala mamei sale”, a dezvaluit o sursa pentru The Post.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELLE Magazine (@elleusa)

In ceea ce priveste graba cu care s-a desfasurat totul, sursa a mai dezvaluit: „Lopez a fost pregatita sa se casatoreasca din noaptea in care Ben a cerut-o de sotie. Si-a dorit sa se asigure ca se intampla, inainte ca el sa se razgandeasca!”

Jennifer Garner, in varsta de 50 de ani, si Ben Affleck, de 49 de ani, au fost casatoriti din 2005 pana in 2008.

Ea a pastrat tacerea cu privire la relatiile fostului sau sot dupa despartire. Actorul a format un cuplu cu producatoarea Lindsay Shookus, apoi cu actrita cubaneza Ana de Armas. Aceasta din urma a dezvaluit recent ca a plecat din Los Angeles din cauza atentiei excesive pe care o primea relatia ei cu Affleck. „Devenise prea mult. Nu era scapare. Nu era nicio iesire”, a declarat Ana intr-un interviu pentru Elle. In prezent ea locuieste cu iubitul sau, Paul Boukadakis, in New York.

Vezi cele doua rochii purtate de Jennifer Lopez la nunta ei din Las Vegas – vedeta s-a schimbat in capela

Garner a fost alaturi de fostul sau sot si in perioada in care acesta s-a luptat cu dependenta de alcool. Potrivit Page Six, prietenii actritei au fost furiosi atunci cand Affleck a declarat in luna decembrie, in emisiunea lui Howard Stern, ca probabil ar fi baut in continuare daca ar fi ramas casatorit cu Garner.

La acea vreme, o persoana care ii cunoaste atat pe Affleck, cat si pe Garner, a declarat pentru The Post: „Este dezgustator… Jen a fost cea care l-a ridicat iar si iar atunci cand el a facut lucruri oribile.”

„Comentariile lui Ben sunt ridicole si se putea observa ca fanii lui Jen erau foarte suparati. Dar, bineinteles, ea nu si-a dorit nimic altceva decat sa-l vada fericit si sa nu mai consume alcool. Sunt sigur ca ii doreste tot binele in noua lui casnicie”, a declarat o sursa pentru The Post.

Ana de Armas a fost afectata de relatia intens mediatizata cu Ben Affleck – a trebuit sa paraseasca Los Angeles

Dupa ce a postat o fotografie in care apare intr-un Cadillac roz, Jennifer Lopez a scris: „Asteapta suficient si poate vei trai cel mai frumos moment din viata intr-un drum prin Las Vegas, un drum al iubirii, alaturi de copiii tai si cel alaturi de care iti vei petrece tot restul vietii. Iubirea este un lucru minunat, poate cel mai bun lucru – si pentru care merita sa astepti”. Ea a semnat mesajul cu „Doamna Jennifer Lynn Affleck”.

Sursele au mai dezvaluit ca Lopez si Affleck vor organiza o petrecere pentru a celebra alaturi de familie si prieteni, dar nu vor face o alta nunta. „Poate va mai purta o alta rochie alba, dar nu isi vor spune juramintele din nou”, a spus sursa.

Foto: depositphotos.com