Compania fondata de mama lui Kate Middleton are datorii de 2,6 milioane de lire: „Am avut incredere in ea, ca soacra a unui viitor Rege”

1
De Georgiana Dorobantu
9 iun. 2023

Compania de articole pentru petreceri detinuta de parintii lui Kate Middleton a acumulat datorii de 2,6 milioane de lire la furnizori si la agentia de taxe si impozite din Marea Britanie.

Party Pieces Holdings, condusa de Michael si Carole Middleton, este firma care i-a ajutat pe parintii lui Kate sa-si trimita cei trei copii la scoli private, cu taxe de peste 42.000 de lire pe an, dar si sa cumpere o locuinta de 4,7 milioane de lire in Berkshire, Anglia.

Insa in prezent un furnizor ii acuza pe parintii Printesei de Wales de „tradare” si sustine ca firma are datorii uriase atat la el, cat si la alti furnizori.

Datoriile companiei fondate de parintii lui Kate Middleton sunt estimate la 2,6 milioane de lire

Datoriile sunt estimate la 2,6 milioane de lire, potrivit unui raport realizat de administratorii de firme care incearca sa-si recupereze banii. Potrivit raportului citat de Daily Mail, sunt sanse mici ca creditorii sa-si recupereze banii.

Miscarea subtila cu care Kate Middleton a devenit virala pe TikTok. Fanii sunt impresionati

Printre cei pagubiti se numara si un baron, Lord Iliffe, pe a carui proprietate isi desfasoara activitatea firma detinuta de parintii lui Kate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Party Pieces (@partypieces)

Acestia au o datorie de peste 57.000 de lire fata de proprietatea privata, iar administratorul sustine ca datoria va avea „consecinte financiare grave”.

Cum a incalcat Kate Middleton traditia familiei regale prin felul in care isi creste copiii

„Sunt chiriasii nostri de mult timp. Am fost socati sa aflam suma imensa de bani pe care o datoreaza catre altii”, a spus reprezentantul domeniului detinut de baron.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Party Pieces (@partypieces)

Un alt creditor anonim a spus pentru Mail Online ca firma sa a incercat sa poarte discutii si negocieri cu Party Pieces, dar fara succes.

„Suma pe care o datoreaza la HMRC [agentia de taxe si impozite din Marea Britanie] este mai mare decat oricare alta datorie a lor. De aceea am iesit din parteneriat, din cauza datoriilor pe care le aveau la stat”, a spus sursa anonima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Administratorul sustine ca taxele datorate la stat de parintii Printesei de Wales ajung la suma de 613.000 de lire si care trebuie achitata inainte de a fi achitate sumele datorate furnizorilor si partenerilor.

„Ce m-a ranit cel mai tare este faptul ca am avut incredere in ea”

Proprietarii companiei Sultani Gas, care furnizeaza heliul pentru baloane, se declara socati de situatia in care se afla compania pentru produse de peterecere.

Cum arata hainele din garderoba lui Kate Middleton pe o femeie care nu face parte din familia regala

„Ce m-a ranit cel mai tare este faptul ca am avut incredere in ea, ca mama a unui viitor rege – iar ea pur si simplu m-a tradat. Este absolut inacceptabil”, a spus despre mama lui Kate, Carole Middleton, purtatorul de cuvant al Sultani Gas.

Familia Middleton a dat vina pe pandemie si criza economica pentru dificultatile in care se afla, spunand ca vanzarile au scazut drastic.

„Managementul a atribuit aceasta situatie pandemiei de Covid 19, ca urmare a scaderii intalnirilor sociale si a reducerii cheltuielilor populatiei din cauza crizei. Toate acestea au dus la scaderea fluxului de cash al companiei”, a spus un reprezentant al firmei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Party Pieces (@partypieces)

La inceputul anului, CEO-ul Party Pieces si-a dat demisia, iar familia Middleton si alti actionari au incercat sa gaseasca un cumparator pentru companie.

Afacerea a fost lansata in anul 1987, atunci cand „Carole Middleton a inceput sa ajute parintii sa creeze petreceri cu imaginatie” pentru copiii lor, se arata in declaratia citata de Mail Online.

Foto: Instagram/The Prince and Princess of Wales; Instagram/Party Pieces