Miscarea subtila cu care Kate Middleton a devenit virala pe TikTok. Fanii sunt impresionati

1
De Georgiana Dorobantu
27 apr. 2023

Un video cu Kate Middleton, Printesa de Wales, a devenit viral pe platforma de socializare TikTok.

Sotia Printului William a facut o miscare din picioare aproape insesizabila prin care s-a apropiat de Regina Margrethe a Danemarcei pentru o fotografie de grup.

Filmuletul a strans aproape doua milioane de vizualizari in mai putin de 24 de ore.

In video-ul postat pe contul @the.royal.watcher, Printesa de Wales face o miscare din picioare, cunoscuta in dans ca „shuffle”, in timpul vizitei din februarie 2022 in Copenhaga.

@the.royal.watcher #fyp #katemiddleton #katemiddletonstyle #princessofwales #princewilliam #williamandkate #coronation #royalfamily #princess ♬ sonido original – Chuy Gabriel JP

In timp ce pozeaza in cadrul ceremoniei de intampinare alaturi de Regina Margrethe a Danemarcei si nora acesteia, Printesa Mary, la resedinta oficiala a reginei, aceasta isi intinde bratul si o invita pe Printesa Kate sa se apropie, pentru fotografie.

Privind spre fotografi, Kate se apropie printr-o miscare discreta a picioarelor, pe care fanii de pe TikTok au numit-o „shuffle-ul printesei”.

Video-ul postat luni pe TikTok de @the.royal.watcher a strans peste 1,7 milioane de vizualizari si peste 86.000 de like-uri.

„Si pe tocuri!”, a laudat-o un user, care a observat pantofi stiletto pe care ii poarta Kate. „In mod sigur m-as fi agatat in covor si as fi cazut”, a scris un alt fan.

Cum a incalcat Kate Middleton traditia familiei regale prin felul in care isi creste copiii

„Voi face si eu asta data viitoare cand fac o poza cu cineva”, a adaugat o alta persoana.

Gestul subtil al lui Kate a fost facut in ultima zi din turul sau prin Danemarca. A fost una dintre vizitele rare intr-o alta tara pe care Printesa le-a facut singura. Ultimul tur oficial pe care l-a facut singura, fara Printul William, a fost cel din Luxemburg. Aceasta a fost a doua sa vizita in Danemarca, de la cea pe care a facut-o in 2011 alaturi de Printul de Wales, la un centru UNICEF din aceasta tara.

Desi miscarea shuffle este cel mai recent moment viral in care este implicata Printesa, ea a mai atras atentia in trecut prin miscarile sale de dans.

Aflati in Belize in anul 2022, cu ocazia Jubileului de Platina al Reginei Elisabeta, Kate si William au cucerit ringul de dans si au incercat un dans traditional din zona, numit „punta”. William a facut chiar si unele miscari impresionante de dans impreuna cu o localnica in varsta de 57 de ani, potrivit People.

William, in varsta de 40 de ani, si Kate, de 41 de ani, vor celebra saptamana aceasta 12 ani de casnicie.

Printul s-a casatorit cu iubita lui din timpul facultatii in cadrul unei ceremonii somptuoase, urmarita in intreaga lume, care a avut loc la Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011.

Kate Middleton a trebuit sa faca un test de fertilitate inainte de a se casatori cu Printul William

Aniversarea lui William si Kate vine la numai o saptamana dupa ce au sarbatorit ziua de nastere a fiului lor cel mic, Printul Louis, care a implinit cinci ani pe 24 aprilie.

Pentru a marca aniversarea, Palatul Kensington a publicat pe retelele de socializare o imagine in care apare Louis razand, stand intr-o roaba impinsa de mama lui, Kate.

Cum arata hainele din garderoba lui Kate Middleton pe o femeie care nu face parte din familia regala

De obicei, Printesa de Wales este cea care realizeaza portretele oficiale ale copiilor ei, dar de aceasta data fotografia a fost realizata de Millie Pilkington, care a fost fotograful privat la nunta Printilor de Wales.

Foto: Instagram/The Prince and Princess of Wales