Cum arata casa de 64 milioane de dolari pe care Jennifer Lopez si Ben Affleck si-au cumparat-o impreuna

1
De Georgiana Dorobantu
9 mart. 2023

Jennifer Lopez si Ben Affleck si-au cumparat impreuna o locuinta in valoare de 64 de milioane de dolari situata in cartierul de lux Pacific Palisades din California.

Noua casa are un pret de aproape doua ori mai mare decat prima proprietate pe care faimosul cuplu intentiona sa o achizitioneze, dar are mai multe camere si anexe, printre care opt dormitoare si 11 bai.

Locuinta este situata pe o proprietate de 4572 de metri patrati si include o sala de fitness, o camera media, camera de gaming, lift si o curte imensa cu piscina si zona pentru foc.

Foto: themls.com

In luna februarie, Jennifer si-a scos la vanzare locuinta cu 9 dormitoare din Bel Air, la un pret de 42 de milioane de dolari, dupa ce o cumparase cu 28 de milioane de dolari in anul 2015.

Foto: themls.com

Noua casa a cuplului este situata in Pacific Palisades, o zona exclusivista din centrul orasului Los Angeles si la nord de Santa Monica.

Jennifer Lopez si Ben Affleck au fost vazuti certandu-se la Premiile Grammy: momentul a fost tensionat

Lopez, in varsta de 53 de ani, si Affleck, de 50 de ani, au fost vazuti pentru prima data vizitand proprietatea in luna februarie, iar de atunci au facut vizite frecvente, potrivit surselor citate de TMZ.

Foto: themls.com

Cu opt dormitoare si 11 bai, locuinta pare perfecta pentru familia extinsa a celor doua staruri.

Foto: themls.com

Jennifer are doi copii din casnicia cu Marc Anthony – gemenii Emme si Max – iar Affleck are trei copii din casnicia cu actrita Jennifer Garner – Seraphina, Violet si Samuel.

Jennifer Lopez isi vinde casa, dupa ce s-a casatorit cu Ben Affleck. Cum arata proprietatea de 42,5 milioane de dolari

Locuinta pare sa aiba trei etaje, iar toate includ camere care au iesire la balcoane si terase spatioase.

Foto: themls.com

Proprietatea include si o casa pentru oaspeti, situata in apropierea cladirii principale.

Un alt avantaj al noii achizitii este acela ca se afla la cateva strazi de resedinta din Pacific Palisades pe care Affleck a impartit-o cu fosta sotie, Jennifer Garner, timp de noua ani cat au fost casatoriti. Astfel copiii lor pot ajunge destul de rapid de la un parinte la celalalt.

Foto: themls.com

Jennifer si Ben au cautat timp de cateva luni o casa pe care sa o achizitioneze impreuna. Affleck si-a vandut recent casa cu un pret de 30 de milioane de dolari, dupa ce acrita si cantareata a vandut la randul sau proprietatea din Bel Air cu 42 de milioane de dolari.

Foto: themls.com

Jennifer Lopez si Ben Affleck si-au celebrat casatoria in luna august a anului trecut alaturi de familie si prieteni, printr-o ceremonie desfasurata in Georgia, la ferma actorului. Ei s-au casatorit legal in Las Vegas, in luna iulie.

Foto: themls.com

Cuplul, numit Bennifer de catre fani, si-a refacut relatia la doua decenii dupa prima lor logodna, care s-a incheiat cu o despartire chiar inainte de nunta.

Foto: themls.com

Jennifer Lopez si Ben Affleck au format pentru prima data un cuplu in perioada 2002-2004, iar dupa despartirea lor Ben s-a casatorit cu actrita Jennifer Garner, cu care are trei copii: Violet, de 16 ani, Seraphina, de 13 ani, si Samuel, de 10 ani. Ei s-au casatorit in 2005 si au divortat in anul 2018.

Ben Affleck nu se simte in largul lui cand Jennifer Lopez face dezvaluiri despre povestea lor de dragoste

La randul sau, Jennifer s-a casatorit cu Marc Anthony in anul 2005, iar trei ani mai tarziu au venit pe lume copiii lor, gemenii Emme si Max, care au in prezent 14 ani. Ei au divortat in anul 2014.

Foto: depositphotos.com; themls.com