De ce nu a fost invitata Meghan Markle la nunta surorii ducesei Kate, Pippa Middleton

1
De Maria Constantin
16 mart. 2022

Cu multi ani inaintea rivalitatii cu Kate, Meghan a intrat „in vizorul“ Pippei Middleton.

Sora mai mica a Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, s-a casatorit cu James Matthews pe 20 mai 2017. Cu sase ani inainte, Kate Middleton devenea sotia Printului William.

Potrivit People, Ducesa Catherine a preferat sa nu fie doamna de onoare la ceremonia religioasa care s-a desfasurat la biserica St. Mark’s din Englefield pentru a nu-si eclipsa sora in cea mai frumoasa zi din viata ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de woman&home (@womanandhome)

In schimb, copiii ducesei au fost implicati direct la acest eveniment: Printul George a fost paj, cu rolul de a tine trena rochiei miresei cand aceasta inainteaza spre altar, iar Printesa Charlotte a fost domnisoara de onoare.

Mireasa se temea de Meghan

Meghan Markle a lipsit, insa, de la ceremonie, fiind prezenta doar dupa-amiaza la petrecerea de dupa slujba religioasa. Motivul absentei a fost dezvaluit de editia britanica a revistei Marie Claire.

Cand s-a casatorit Pippa Middleton, Meghan Markle si Printul Harry erau impreuna de cinci luni, iar relatia lor devenise publica. Potrivit autorilor cartii „Finding Freedom”, Omid Scobie si Carolyn Durand, fanii familiei regale britanice isi doreau cu disperare sa-i vada impreuna pe Harry si Meghan si din aceasta cauza s-a luat decizia ca ea sa nu fie invitata.

Meghan isi cumparase tinuta pe care urma sa o poarte la nunta, insa dupa ce Pippa s-a remarcat la nunta lui Kate cu rochia mulata care ii scotea in evidenta posteriorul, s-a scris ca Meghan ar putea avea o aparitie similara care ar putea atrage tot interesul.

„Harry si Meghan au considerat ca ea nu putea sa mearga la biserica, la doar 50 de metri de locul rezervat presei, dupa o relatare atat de grosolana. Daca se temeau ca sosirea lor ar putea provoca un circ mediatic oricate precautii si-ar fi luat, atunci n-au mai avut niciun dubiu. Tinuta lui Meghan si palaria Philip Treacy urmau sa fie purtate alta data”, se arata in volumul citat.

Trucul de stil pe care Kate Middleton l-a invatat de la Meghan Markle

Harry a venit singur la nunta, iar Meghan i s-a alaturat seara, la petrecere, desi atunci s-a speculat ca a fost nevoit sa-si lase iubita la o petrecere rezervata invitatilor, intr-un spatiu rezervat de reteaua Airbnb, inainte ca el sa mearga la ceremonia de la biserica.

Harry si Meghan, mai mult despartiti

Meghan l-a asteptat pe Harry sa se intoarca pentru a lua masa impreuna inainte de a merge la petrecerea de la resedinta familiei Middleton. Acolo, insa, s-au vazut din nou nevoiti sa se desparta din cauza modului in care au fost asezati la masa.

In extrasele din cartea mentionata, publicate de ziarul Daily Express, se arata ca Meghan si Harry nu au stat unul langa celalalt la masa: „Ar fi fost o noapte distractiva pentru ei sa stea impreuna in cortul din sticla care a fost ridicat pe proprietatea de sapte hectare, insa, la cererea expresa a miresei, niciun cuplu nu a stat impreuna.”

Autorii au precizat, totusi, ca Pippa nu a impus regula pentru a desparti perechile, ci pentru a-i indemna pe invitati sa se amestece si sa interactioneze unii cu altii.

Foto: Getty Images.