Documentarul lui Harry si Meghan va fi lansat in decembrie, desi ducii de Sussex s-au razgandit si vor sa il amane

1
De Georgiana Dorobantu
18 nov. 2022

Documentarul Printului Harry si al sotiei sale, Meghan Markle, va fi disponibil pe Netflix incepand de luna viitoare, potrivit unor surse citate de publicatia Page Six.

Ducele si Ducesa de Sussex ar fi incercat sa amane lansarea documentarului pana anul viitor, in ciuda faptului ca au fost platiti de Netflix cu suma de 100 de milioane de dolari pentru seria in care vor face dezvaluiri despre viata lor in cadrul familiei regale.

S-a speculat ca serialul documentar va fi amanat pentru anul viitor

Initial s-a speculat ca serialul documentar va fi amanat pentru anul viitor din cauza criticilor primite de platforma de streaming in urma lansarii celui de-al cincilea sezon din „The Crown”.

Printul Harry si Meghan Markle nu participa la evenimentele de Craciun ale Familiei Regale. Motivul ar putea fi cartea Ducelui de Sussex

Dar potrivit surselor citate de Page Six, documentarul in care apar Printul Harry si Meghan Markle va fi lansat in decembrie. „Din cate stiu, serialul documentar va fi lansat spre finalul anului”, a dezvaluit pentru publicatia citata o sursa din cadrul proiectului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frances (@franceszwei)

Serialul ar putea sa provoace si mai multe tensiuni intre Ducii de Sussex si Familia Regala Britanica. De asemenea, Harry isi va lansa volumul de memorii numit „Spare” (Rezerva) la inceputul anului viitor. Expertii in monarhie sustin ca aceste doua proiecte au impiedicat o posibila reconciliere intre Ducii de Sussex si Regele Charles, precum si Printul William.

Dupa moartea Reginei, Harry si Meghan si-ar fi dorit sa „renunte la multe dintre lucrurile pe care le-au spus in documentar”

Dar dupa moartea Reginei Elisabeta, Harry si Meghan si-ar fi dorit sa „renunte la multe dintre lucrurile pe care le-au spus in documentar despre Charles al III-lea, Regina Consoarta Camilla si Printii de Wales”, sustin surse citate de Daily Mail.

Printul Harry si Meghan Markle, „la cutite” cu sotii Beckham: Sunt convinsi ca starurile au asmutit presa impotriva lor

Meghan Markle a facut chiar si unele declaratii prin care pare sa se distanteze pe ea si pe sotul sau de documentarul Netflix, la o luna dupa decesul reginei. Ea a declarat ca directia documentarului se afla acum in mainile regizoarei Liz Garbus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ms Gyenin (@iamgyenin)

„Este frumos ca putem incredinta cuiva povestea noastra – o regizoare a carei munca o admir de mult timp – chiar daca asta inseamna ca nu va fi spusa asa cum am fi spus-o noi. Dar nu acesta este motivul pentru care o spunem. Avem incredere in altcineva sa spuna povestea noastra, ceea ce inseamna ca va trece prin filtrul sau”, a declarat Meghan intr-un interviu.

Netflix nu a anuntat inca data la care va fi lansat serialul, iar sursele din interior au declarat pentru Page Six ca sunt in continuare unele probleme legate de documentar. Una dintre acestea ar fi ca Harry si Meghan au facut comentarii care contrazic ceea ce Printul Harry ar fi scris in cartea sa de memorii, care va fi lansata in ianuarie.

Foto: Getty Images