Familia regala este ingrijorata de biografia printului Harry: „Este o bomba cu ceas”

1
De Teodora Tirca
9 oct. 2022

Familia regala nu e deloc incantata de decizia Printului Harry de a-si publica memoriile, spune un biograf regal.

Tom Bower, care a scris „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, a declarat pentru Page Six intr-un nou interviu exclusiv ca viitoarea carte a Ducelui de Sussex este o „bomba cu ceas”.

Page Six a raportat anterior ca Harry, in varsta de 38 de ani, este disperat sa rescrie cartea in urma mortii Reginei Elisabeta a II-a de luna trecuta, pentru ca doreste sa „elimine sau sa minimizeze” ceea ce a scris despre Regele Charles al III-lea, Regina Consoarta Camilla, Printul William si Kate Middleton.

Dar Bower nu crede ca acest lucru este posibil.

„Cred ca toata lumea stie ca ducele de Sussex nu poate sa modifice cartea in niciun fel”, opineaza el. „Poate sa o faca si mai scandaloasa? Pentru ca altfel nu va obtine vanzari.”

Memoriile lui Harry, programate initial sa fie lansate de editura Penguin Random House in noiembrie, au fost deja amanate pana candva anul viitor.

Bower spune ca in Londra circula zvonuri despre aparitia cartii in preajma sarbatorii de Paste, iar Harry  „va include in ea un capitol despre inmormantarea Reginei”.

„Iar aceasta amanare inseamna ca vor exista si mai multe materiale despre cum au fost refuzati si despre ostilitatea cu care au fost tratati el si Meghan in timpul vizitei la Londra”, adauga el. „Deci cred ca, in aceste conditii, intarzierea va adauga la <<otrava>> dintre paginile cartii printului Harry.”

Multi experti regali cred ca Charles, in varsta de 73 de ani, asteapta sa vada daca le va acorda titlurile de print si printesa copiilor lui Harry si Markle, Archie, 3 ani, si Lilibet, 1 an, pana cand vor fi lansate diferitele proiecte media ale cuplului, ce pot afecta imaginea casei regale.

Harry si Meghan lucreaza si la un serial documentar Netflix de mai bine de un an.

Page Six a raportat ca ducele si ducesa au dorit sa reediteze serialul, pe care Netflix spera sa il difuzeze in decembrie, dupa cel de-al cincilea sezon din „The Crown”, care apare pe 9 noiembrie. Aceste editari „ar putea impinge lansarea pana spre finalul anului 2023”, a spus o sursa.

Foto: Instagram/@theroyalfamily