Fanii au ales cel mai bun personaj din serialul „Friends“. Tu pe cine ai alege?

1
De Maria Constantin
28 mart. 2021

Personajul interpretat de Matthew Perry conduce in topul preferintelor. Chandler i-a depasit pe Monica, Phoebe, Rachel, Ross si Joey.

Serialul „Friends“ s-a inradacinat atat de puternic in cultura noastra inca de la primul episod, difuzat in 1994 (da, s-au dus 25 de ani de atunci!), incat nu-i de mirare ca si astazi este prezent in discutiile noastre. Iar de atunci si pana azi exista un subiect ultradezbatut fara sa se ajunga la un consens: care a fost cel mai bun personaj?

Fie ca ti-a placut mai mult lidera grupului, Monica Geller, relaxata Phoebe, carierista Rachel, popularul Joey sau amuzantul Chandler, trebuie sa existe un personaj in care te regasesti mai mult.

Ei bine, daca favoritul tau este Chandler, vei simti cata dreptate ai avut: potrivit site-ului Ranker.com, cei mai multi dintre fanii serialului cred ca acesta este cel mai bun personaj.

Chandler e pe primul loc

Sondajul a fost lansat in mai 2020 si de atunci au votat peste 147.000 de persoane. Chandler, personajul jucat de Matthew Perry, a primit 10.056 de voturi, scrie Glamour.

Urmatorul erou in topul popularitatii este Joey, cu 7.531 de voturi. Phoebe ocupa locul al treilea, cu 6.535, iar Rachel s-a clasat a patra, cu 5.793 de optiuni.

Urmeaza sotul lui Phoebe, Nike, apoi Monica, Ross si tatal Monicai, Jack Geller. Ultimii in top 10 sunt Janice si Gunther.

E loc si pentru Brad Pitt

In sondaj sunt incluse si personaje episodice, precum Dr Richard Burke, Ugly Naked Guy, agentul lui Joey, Estelle, maimutica lui Ross si Marcel. N-au fost uitati nici iubitul lui Phoebe, David, dusmanul lui Rachel din timpul liceului, Will (rolul cameo excelent jucat de Brad Pitt) si fosta sotie a lui Ross, Carol.

Selena Gomez readuce in trend tunsoarea lui Rachel din Friends – ii vine perfect

Sondajul este inca in desfasurare, ceea ce inseamna ca pot aparea schimbari, insa avansul consistent pe care il are Chandler ar putea sa-i asigure acestuia titlul de cel mai bun erou din „Friends”, noteaza Glamour. Tu ce crezi? Care dintre „Prietenii tai” este favoritul tau?

Foto: PR.