Gest adorabil: Printul Harry a ajutat-o pe Meghan Markle sa obtina un rol intr-un film

1
De Maria Constantin
15 ian. 2020

Harry si-a ajutat sotia sa prinda un rol intr-o productie Disney, laudandu-i talentul intr-o discutie cu directorul companiei americane.

Pe zi ce trece, distanta dintre ducii de Sussex si familia regala britanica se mareste. Harry si Meghan isi doresc ca in fiecare an sa petreaca o perioada lunga in America de Nord si cauta de ceva timp sa-si pregateasca viitorul acolo.

Harry a pus o vorba buna

In iulie anul trecut, la premiera de la Londra a productiei „The Lion King”, Harry a avut o scurta discutie cu directorul companiei Disney, Bob Iger, despre posibilitatea de a-i gasi ceva de lucru sotiei sale. Momentul a fost surprins intr-o inregistrare video. „Stiti ca ii place sa inregistreze voce”, i-a spus printul lui Iger. „O, serios?”, i-a raspuns acesta, impresionat. „Stiati asta? Pareti surprins”, i-a spus apoi Harry. „Sigur. Ne-ar placea sa incercam”, a spus directorul Disney.

Inregistrarea a aparut in weekend, dupa ce s-a aflat ca Meghan a semnat un contract pentru a dubla vocea intr-o productie a companiei Disney, in beneficiul organizatiei de protectie a animalelor Elephants Without Borders. Conform Sunday Times, acordul a fost semnat inainte ca Meghan si Harry sa-si anunte dorinta de a-si limita atributiile regale.

Disney nu a comentat relatarile ziarului britanic. Cand Harry si Meghan si-au anuntat planurile de a-si restrange obligatiile regale, au dezvaluit ca isi vor dezvolta progresiv un nou rol in afara casei regale, scrie InStyle.

Pe langa dorinta de a lucra pentru a deveni independent financiar, cuplul a dezvaluit ca doreste sa-si echilibreze timpul petrecut anual in Marea Britanie si in America de Nord.

„Aceasta balanta geografica ne va permite sa ne crestem fiul cu o apreciere pentru traditia regala in care s-a nascut, dand familiei noastre si spatiu pentru a ne concentra pe urmatorul capitol care va include si lansarea unei noi entitati caritabile”, au scris ducii de Sussex in comunicatul transmis presei.

Meghan Markle si Printul Harry se desprind de Casa Regala – vor sa fie pe cont propriu

Familia regala a Marii Britanii a programat o intalnire la resedinta reginei Elisabeta a II-a din Norfolk, Sandringham, pentru a discuta aspectele legate de anuntul ducilor de Sussex. Potrivit presei engleze, au fost prezenti regina, printul mostenitor Charles, precum si printii William si Harry, Meghan Markle participand prin intermediul unei legaturi telefonice intrucat se afla in Canada.

Foto: Getty Images.