Hailey Bieber regreta ca si-a facut acest tatuaj la 18 ani: „E prea violent”

1
De Maria Constantin
24 mart. 2021

Daca ar putea da timpul inapoi, modelul nu si-ar mai face tatuajul pe care l-a ales spre sfarsitul adolescentei.

Ce simplu ar fi: sa putem lua ceasul, sa-l dam inapoi si sa ne intoarcem in timp pentru a evita o greseala sau pentru a face ceva mai bine. Timpul, insa, curge inainte si, ne place sau nu, trebuie sa ne impacam cu asta si sa incercam sa nu avem nicio remuscare.

Inevitabil, insa, toti avem cate un regret. Hailey Bieber marturiseste ca al ei este legat de un tatuaj pe care, daca ar mai avea o data 18 ani, nu l-ar mai face: un pistol desenat pe degetul mijlociu. „Cred ca la 18 ani ziceam: ‘Da! Arata cool’. Dar acum, la 24 de ani, n-as mai face asa ceva. Cred ca armele sunt violente”, a spus ea intr-un interviu publicat de Elle.

Foto: Instagram/Hailey Bieber

20 de tatuaje mici

Vedeta si-a prezentat prima oara tatuajul intr-o imagine postata pe Instagram in decembrie 2015, relateaza Us Weekly. „Nu stiu de ce am acest tatuaj… inca o poveste de spus. Este ceea ce este”, a scris ea langa fotografia publicata.

Hailey a mai spus ca mai are „vreo 20” de desene „mici si delicate” pe corp. Si, ca orice tatuaj, fiecare are povestea lui.

Dedicatie pentru Justin Bieber

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ♥️ (@beliebers_.beliebers)

Modelul a avut o problema mica cu tatuajul in forma de „J” pe care si l-a facut pe inelar. Litera scrisa cursiv J, decorata cu Steaua Nordului, pe care i-a dedicat-o sotului ei, Justin Bieber.

Ea a povestit pentru Elle ca dupa ce si-a facut un tatuaj intr-un salon din New York, acesta s-a sters. „Si de atunci am mintit pe toata lumea ca nu mi-am facut tatuaj.”

Secretul surprinzator care o ajuta pe Hailey Bieber sa aiba un ten de invidiat

Dupa o scurta vizita la Dr. Woo, un artist din Los Angeles, tatuajul respectiv a fost remediat. Hailey a mai spus ca si-a facut si alte desene care se potrivesc cu ale prietenilor si rudelor.

Jumatati de tatuaje

In iulie 2015, Hailey si-a scris numele de familie in interiorul degetului mijlociu, intr-un tatuaj impartit cu verisoara ei, Ireland Baldwin. Vedeta mai are o jumatate de inima rosie care se potriveste cu un tatuaj simetric pe care il are Kendall Jenner, precum si cuvantul „gente” („oameni”) pe sold, pe care il imparte cu prietena sa, Mari Fonseca.

Desenele ei se intind si pe gat – cuvantul „beleza”, care in portugheza inseamna „frumusete”, iar pe spate – „unseen” („nevazut”)”, de-a lungul coloanei vertebrale.

Foto: Getty Images.