Kate Middleton a dezvaluit ca Printul William s-a simtit neputincios in timpul dificultatilor ei din timpul sarcinilor

1
De Georgiana Dorobantu
16 aug. 2022

Ducesa de Cambridge s-a confruntat cu afectiunea Hyperemesis Gravidarum in timpul celor trei sarcini.

Kate Middleton este una dintre cele mai cunoscute femei din lume, astfel ca tot ceea ce face Ducesa de Cambridge devine o stire virala pe Internet. De la tinutele sale reprezentative, care duc la vanzari record pentru unele piese vestimentare sau accesorii, si pana la aparitiile sale publice si declaratiile pe care le face.

Kate Middleton s-a simtit vinovata dupa ce fiica ei, Printesa Charlotte, i-a pus aceasta intrebare

Saptamana aceasta, Kate a ajuns din nou in atentia tuturor dupa o declaratie sincera pe care a facut-o cu ceva timp in urma in cadrul podcastului Happy Mum, Happy Baby, gazduit de jurnalista Giovanna Fletcher.

In cadrul podcastului, Ducesa a abordat teme despre care nu a mai vorbit niciodata public, precum faptul ca a fost „ingrozita” de sedinta foto pe care a realizat-o imediat dupa nastere, pe treptele maternitatii Lindo Wing, unde i-a nascut pe toti cei trei copii ai sai. Dar ceea ce a spus despre Printul William a atras atentia tuturor.

Kate a vorbit despre dificultatile cu care s-au confruntat ea si sotul sau in timpul celor trei sarcini.

Ducesa de Cambridge a suferit de o afectiune numita Hyperemesis Gravidarum in timpul fiecarei sarcini. Aceasta problema, care se manifesta sub forma unor greturi acute, a facut ca Ducesa sa se interneze in spital de cateva ori in timpul sarcinilor.

Motivul romantic pentru care William si Kate nu-si arata afectiunea in public

Vorbind despre aceste dificultati, Kate a dezvaluit ca nu doar ea a suferit, ci si sotul sau. Printul William s-a simtit „neputincios” in timpul acelor situatii dificile.

„Am avut greturi foarte puternice, deci nu m-am numarat printre femeile care sunt fericite in timpul sarcinii. Multi oameni se confrunta cu astfel de situatii mult, mult mai grave, dar in mod clar a fost o provocare. Nu doar pentru mine, ci si pentru cei dragi din jurul meu. Si cred ca asta este o chestiune importanta – cand esti insarcinata si cand ai un nou-nascut, impactul este asupra tuturor din familie”, a declarat Kate, potrivit marieclaire.co.uk.

„William simtea ca nu poate face prea multe ca sa ajute si este dificil pentru toata lumea sa te vada ca suferi fara sa te poata ajuta”, a adaugat Ducesa.

„Mi-a fost foarte rau. Nu mancam ceea ce ar fi trebuit sa mananc, dar cu toate acestea organismul a fost capabil sa ia tot ce a fost mai bun din corpul meu pentru a creste o noua viata, ceea ce ce consider ca este fascinant”, a mai spus Kate.

Un fost angajat al casei regale spune ca Printul Harry nu s-ar fi casatorit cu Meghan Markle daca Printesa Diana ar fi fost in viata

Kate Middleton si Printul William au impreuna trei copii – Printul George, in varsta de noua ani, Printesa Charlotte, de sapte ani, si Printul Louis, de patru ani.

Foto: Getty