Kate Middleton si Printul William au vorbit despre momentele dificile prin care trec dupa moartea Printului Philip

1
De Teodora Tirca
19 aug. 2021

„Ne e foarte dor de iubitul nostru bunic si strabunic”, au spus ei.

Cei de la Gert’s Royal Replies au impartasit o scrisoare pe care au primit-o de la ducele si ducesa de Cambridge ca raspuns la un mesaj de condoleante trimis dupa moartea printului Philip in aprilie.

Raspunsul, trimis intr-un plic decorat cu stampila postala regala si sigla Palatului Kensington, a fost un card pliat cu monogramele individuale ale printului William si Kate in exterior.

„Ducele si ducesa de Cambridge va multumesc pentru cuvintele frumoase de dupa moartea ducelui de Edinburgh”, se arata in nota. „Altetele lor regale au fost incredibil de emotionate de numeroasele mesaje de bunatate pe care le-au primit in ultimele saptamani. Tuturor le e dor de bunicul si strabunicul mult iubit, dar mesajele voastre au oferit consolari in acest moment dificil.”

Dupa moartea printului Philip, Kate si printul William au impartasit o serie de fotografii nemaivazute ale lui Philip cu cei trei copii ai lor. William a tinut sa-i aduca un tribut dulce bunicului sau impartasind o fotografie in care printul Philip si printul George se plimba intr-o trasura.

Printul William si Kate au impartasit o noua fotografie cu regina, printul Philip si cei doi copii mai mari ai lor din 2015. Fotografia, facuta in Castelul Balmoral, arata un tanar print George care se tine de mana cu tatal sau in timp ce bebelusul printesa Charlotte ii fura o privire strabunicii ei, iar Regina ii zambeste inapoi.

Intr-un tribut distribuit pe retelele de socializare, printul William a spus ca se simte „norocos” sa aiba exemplul printului Philip in viata sa adulta.

„Voi fi mereu recunoscator ca sotia mea a avut timp indelungat la dispozitie sa-l cunoasca pe bunicul meu si pentru bunatatea pe care i-a aratat-o”, a spus el. „Nu voi lua niciodata de-a gata amintirile speciale pe care copiii mei le vor avea intotdeauna cu strabunicul lor venind sa-i ia in trasura lui si faptul ca au putut sa vada cu ochii lor spiritul lui de aventura si simtul umorului usor rautacios!”, a spus William.

Foto: Instagram/@Duke and Duchess of Cambridge