Megan Fox, in razboi cu fostul sot: Totul a pornit de la o poza de Halloween

1
De Maria Constantin
4 nov. 2020

Actrita l-a acuzat pe Brian Austin Green ca o prezinta ca o „mama absenta“. Acesta a inteles repede mesajul.

Megan Fox nu a fost deloc multumita cand a vazut poza pe care Brian Austin Green a postat-o de Halloween pe Instagram. Duminica, actorul din „Beverly Hills, 90210” a distribuit o fotografie in care el si fiul sau, Journey River, in varsta de patru ani, apareau imbracati in costumele de Halloween. „Sper ca ati avut toti un Halloween bun!!”, a scris el.

Fox a reactionat imediat, atragandu-i atentia ca fiul lor nu ar fi trebuit sa apara pe reteaua de socializare, relateaza People: „De ce trebuie sa fie Journey in poza asta? Nu era greu sa-l scoti din cadru. Sau sa alegi poze in care el nu era”, l-a mustrat actrita in varsta de 34 de ani.

Brian a inteles repede ce are de facut

Vedeta a explicat apoi ca ea nu posteaza imagini cu copiii sai pentru a-i proteja, in schimb tatal lor nu tine cont de acest lucru, punand-o indirect intr-o lumina negativa: „Am avut un Halloween minunat cu ei ieri si chiar observasem cat de absenti sunt pe retelele mele de socializare. Stiu ca iti iubesti copiii. Dar nu stiu de ce nu poti sa incetezi sa-i mai folosesti pentru a posta pe Instagram.”

 

View this post on Instagram

 

Hope you all had a happy Halloween!!!

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

Megan a trecut apoi la cuvinte mai dure: „Esti atat de focusat pe a alimenta povestea convingatoare ca eu sunt o mama absenta, iar tu esti tatal etern dedicat al anului. Felicitari, esti un om deosebit! De ce ai nevoie de internet ca sa-ti confirme ceea ce ar trebui sa fie extrem de evident in modul in care iti iubesti copiii?”.

La scurt timp dupa comentariul fostei sotii, Green a sters postarea, scrie People. In schimb, el a publicat aceeasi imagine in care apare doar el, semn ca a scos copilul din cadru. „Sper ca ati avut toti un Halloween fericit!!!”, a scris el in postarea republicata.

Megan Fox si Brian Austin Green au trei baieti – Noah Shannon, in varsta de opt ani, Bodhi Ransom, in varsta de sase ani si pe Journey. Green mai are un fiu in varsta de 18 ani, Kassius, dintr-o relatie anterioara cu Vanessa Marcil.

Megan Fox are un aliat neasteptat

Aceasta i-a luat apararea lui Megan: „Cum spuneam… adevarul iese intotdeauna la suprafata… #ImWithYouSister”, a scris ea duminica pe Instagram, incheindu-si mesajul cu un hashtag prin care isi exprima sprijinul pentru fosta sotie a lui Brian Austin Green.

 

View this post on Instagram

 

Really nailing this slutty Halloween thing 🧙‍♂️ 🎃 🕷

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Fox si Green s-au despartit la sfarsitul anului trecut, dupa o casnicie de un deceniu, iar starul din „Beverly Hills” a confirmat ruptura. In luna mai au aparut primele imagini care o surprindeau pe Megan Fox in compania noului ei iubit, rapperul Machine Gun Kelly (30 de ani). Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru urmatorul ei film, „Midnight in the Switchgrass”.

Starul din „Beverly Hills“ nu-si pierde speranta

In august, Green a anuntat pe Instagram Live ca el si Fox au pornit pe drumuri diferite si ca este imposibil de spus ce le rezerva viitorul. El a avut doar cuvinte frumoase despre sotia lui: „Eu nu spun niciodata niciodata”, a spus el cand a fost intrebat despre posibilitatea unei impacari cu Fox. „Simt ca suntem niste oameni aflati pe carari diferite in viata, iar uneori cararile se unesc si continua impreuna (…), iar alteori cararile duc in directii diferite”, a detaliat starul.

Megan Fox, indragostita ca o adolescenta de Machine Gun Kelly

„Am avut o relatie de 15 ani minunata. Avem trei copii frumosi. Am trecut prin multe impreuna. Acum drumurile noastre sunt diferite, iar ea e pe drumul ei si face ceea ce simte ca are nevoie pentru a fi fericita, iar eu sunt pe drumul meu si fac ce trebuie ca sa fiu fericit, nu pentru ca nu-mi iubesc copiii sau pentru ca nu sunt responsabil”, a mai spus el.

Brian Austin Green si Megan Fox s-au cunoscut in 2004, in timpul filmarilor productiei „Hope & Faith”, cand actrita avea 18 ani, iar el 30. Dupa o relatie de doi ani, ei s-au logodit in noiembrie 2006, dar s-au despartit in februarie 2009. Cei doi s-au logodit din nou in anul urmator, iar in 2010 s-au casatorit.

Foto: Instagram/Megan Fox