Meghan Markle a scris o carte pentru copii: O poveste nascuta dintr-un poem dedicat Printului Harry

1
De Maria Constantin
8 mai 2021

Volumul „The Bench“ este inspirat de o poezie pe care Meghan a scris-o pentru Printul Harry si fiul lor, Archie.

Meghan Markle a devenit scriitoare. Ducesa de Sussex va lansa pe 8 iunie prima sa carte pentru copii, intitulata „The Bench”. Volumul exploreaza legatura speciala dintre un tata si fiul lui, privita prin ochii mamei, scrie Harper’s Bazaar.

Inspirata de experienta de familie a ducilor de Sussex, cartea surprinde evolutia si dezvoltarea relatiei dintre tati si fii, reamintindu-ne, totodata, multiplele moduri in care dragostea se poate contura si exprima in familia moderna, se arata intr-un comunicat de presa.

O poveste inspirata de un poem

Volumul publicat de editura Random House este ilustrat de artistul Christian Robinson, iar Meghan Markle va citi naratiunea pentru editia audio.

„‘The Bench’ a inceput ca un poem pe care l-am scris pentru sotul meu, de Ziua Tatalui, la o luna dupa nasterea lui Archie. Acel poem a devenit aceasta poveste”, a scris Meghan intr-un comunicat.

„Christian l-a imbogatit cu ilustratii frumoase si diafane care surprind caldura, bucuria si confortul relatiei dintre tati si fii din toate etapele vietii; aceasta reprezentare a fost foarte importanta pentru mine, iar eu si Christian am lucrat indeaproape pentru a descrie aceasta relatie speciala prin lentile inclusive”, a continuat ea.

„Speranta mea este ca ‘The Bench’ rezoneaza cu fiecare familie, indiferent de alcatuirea ei, la fel de mult cum o face cu a mea”, a mai scris Meghan.

Cartea urmatoarelor generatii

Mallory Loehr, publisher al Random House Books for Young Readers Group, si-a exprimat incantarea pentru debutul literar al ducesei de Sussex: „Textul emotionant al lui Meghan exploreaza relatia dintre tati si fii si ne conduce indubitabil spre emotiile pe care le simt parintii si ingrijitorii”, a scris ea intr-un comunicat.

Primul serial realizat de Printul Harry si Meghan Markle pentru Netflix: „Heart of Invictus”

„Arta lui Christian se potriveste de minune cu sentimentul tandru al cuvintelor lui Meghan si fiecare deschidere a paginilor este incarcata cu un sens vibrant al bucuriei si iubirii. ‘The Bench’ este vesnica – se simte ca este destinata sa devina una dintre acele carti pe care oamenii le vor citi in generatiile care vor veni”, a adaugat Mallory Loehr.

Foto: Getty Images.