Meghan Markle: „Ceea ce ma face curajoasa e faptul ca sunt mama”

bebelusul regal
1
De Maria Constantin
20 oct. 2020

Lumea in care va trai Archie o preocupa pe Meghan Markle. Ea a dezvaluit ca se gandeste in fiecare zi cum sa faca aceasta lume mai buna pentru fiul sau.

Nu trece o zi fara ca Ducesa de Sussex sa nu se gandeasca la viitorul micutului Archie. In timpul dezbaterii online „Most Powerful Next Gen Summit”, organizata de revista Fortune, Meghan Markle a fost intrebata cum i-a schimbat experienta de mama viziunea de lider.

„E interesant, pentru ca senzatia mea este ca ceea ce te face mai curajos este gandul la copilul tau, la lumea pe care el o va mosteni (…). Ma intreb in fiecare zi – cum as putea face lumea mai buna pentru Archie? Acesta este gandul nostru comun, al meu si al lui Harry”, a spus ea.

„Nu m-as simti mandra de mine ca mama”

Markle, care a devenit mama in mai 2019, a continuat: „In acelasi timp, am grija sa nu-mi expun familia in anumite situatii. Incerc sa fiu foarte clara in ceea ce spun si sa nu provoc controverse, dar sa vorbesc in schimb despre chestiuni care par foarte clare, precum exercitarea dreptului la vot. Cred ca este atat de simplu si atat de necesar.”

Meghan Markle se bucura de momentele distractive din viata de mama, dar spune ca isi doreste sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a imbunatati lumea in care traieste copilul ei. „Nu m-as putea simti mandra de mine ca mama daca as sti ca nu mi-am facut datoria de a face aceasta lume un loc mai bun pentru el”, a explicat ea.

La inceputul acestei luni, ducesa in varsta de 39 de ani a dezvaluit ca Archie se simte foarte bine in noua casa a familiei din Santa Barbara, California. „Ne descurcam bine. Archie e atat de bun. Suntem tare norocosi cu micutul nostru. Este foarte ocupat, este peste tot. Ne tine mereu in priza. Suntem foarte norocosi”, a spus ea intr-o transmisiune video pentru ziarul Evening Standard.

Meghan mai vrea un copil

Meghan Markle si-a dorit de mult timp sa isi intemeieze o familie, scrie Us Weekly. In 2016, ea a declarat pentru revista Lifestyle ca visul sau a fost sa devina mama.

„Totul tine de echilibru si am avut parte de multa fericire in cariera mea, am avut norocul de a calatori in lume si de a vedea lucruri uimitoare. Ar fi bine sa fiu ancorata in ceva solid si sa stau intr-un loc. Crearea unei familii va fi o parte frumoasa a acestei vieti”, a spus fosta actrita.

Meghan Markle si Printul Harry sunt in culmea fericirii: Fiul lor, Archie, a facut primii pasi

Luna trecuta, o sursa a declarat pentru Us Weekly ca Meghan Markle si Harry (36 de ani) sunt pregatiti pentru al doilea copil. „Acum, ca stau confortabil in noua lor casa si totul e in regula in vietile lor si le merge bine, Meghan i-a spus lui Harry ca este timpul pentru inca un copil. Este pregatita sa fie din nou mama si abia asteapta sa inceapa acest proces”, a spus sursa citata.

Foto: Getty Images.