Meghan Markle despre cum se simte ca mama pentru prima oara: „Nu m-au intrebat multi daca sunt bine“

1
De Maria Constantin
22 oct. 2019

Ducesa de Sussex vorbeste intr-un documentar despre presiunea pe care o resimte de cand a devenit mama.

Experienta maternitatii este foarte solicitanta pentru Meghan Markle, mai ales ca tot timpul se afla in centrul atentiei. Intr-un clip care prezinta documentarul „Harry & Meghan: An African Journey” („Harry & Meghan: O calatorie africana”), care va fi difuzat duminica in Marea Britanie de postul ITV, ducesa face referire la relatarile negative ale presei care o au in prim-plan.

ITV a lansat vineri noul clip in care Meghan vorbeste cu realizatorul Tom Bradby despre presiunea mediatica din timpul sarcinii si despre primele luni cu fiul ei, Archie, nascut pe 6 mai, relateaza People.

„Orice femeie, mai ales cand e insarcinata, este foarte vulnerabila, asa ca a fost o mare provocare. Si cand ai un copil nou-nascut, stiti cum e. In special ca femeie, e greu. Asta se adauga la faptul ca incerci sa fii o mama pentru prima oara si sa fii o sotie buna. E greu. Cred ca trebuie sa va multumesc ca m-ati intrebat, fiindca nu multi m-au intrebat daca sunt bine, dar e destul de greu sa treci prin toate aceste stadii”, a spus Ducesa de Sussex.

Bradby a intrebat-o daca ar fi corect sa spuna ca ea nu se simte prea bine si ca trece printr-o etapa dificila, iar ea a confirmat: „Da”.


Spre sfarsitul turneului pe care l-au efectuat in Africa, ducii de Sussex au anuntat decizia lor de a chema in instanta publicatia Mail on Sunday pentru ca a publicat o scrisoare privata pe care Meghan i-a adresat-o tatalui ei, precum si companiile News UK (detinatoarea tabloidului The Sun) si MGN (fosta detinatoare a tabloidului The Mirror) pentru interceptarea ilegala a mesageriei vocale a ducesei.

De ce se judeca Printul Harry si Meghan Markle cu un tabloid: Un proces care porneste de la Printesa Diana

Pe langa actiunile in justitie, intr-un comunicat pe care se pare ca l-a redactat fara consultarea echipei sale de comunicare, Printul Harry a criticat dur toate tabloidele britanice pentru tratamentul „nemilos” pe care sotia lui l-a suportat in ultimul an, de-a lungul sarcinii si in timp ce il creste pe fiul lor.

Printul a subliniat ca Meghan a continuat sa fie curajoasa, desi nu i-a fost usor. „Nu pot sa descriu cat de dureros a fost”, a subliniat el.

In documentarul realizat de ITV, Harry a vorbit si despre presiunile pe care le genereaza statutul sau regal. In primul clip, difuzat joi, el a vorbit despre moartea regretatei sale mame, Printesa Diana, si a spus ca vizita intr-un loc care ei ii era foarte drag este „o rana chinuitoare”.

„Cred ca sa fii parte din aceasta familie – in acest rol, in aceasta misiune – de fiecare data cand vad o camera, de fiecare data cand aud un click, de fiecare data cand vad un blit, ma duce inapoi. Este o amintire a celor mai grele momente pe care le-am trait”, a spus el.

„Sa fiu aici acum, dupa 22 de ani, si sa incerc sa termin ceea ce ea a inceput va fi incredibil de emotionant. Orice fac imi reaminteste de ea. Dar asa cum am spus – rolul, misiunea si presiunea cu care vin toate astea imi reamintesc de lucrurile rele”, a adaugat Harry.

Foto: Instagram/@sussexroyal