Meghan Markle devine femeie de afaceri: Ce idee a convins-o sa investeasca

1
De Maria Constantin
17 dec. 2020

Ducesa de Sussex a investit intr-o companie din California, infiintata de o femeie.

Pe langa statutul de ducesa, Meghan Markle si-a adaugat un nou titlu, cel de investitor intr-un start-up. Revista Fortune a anuntat marti ca sotia Printului Harry a investit intr-o firma mica, intitulata Clevr Blends, din Montecito, California, localitate in care se afla si resedinta ducilor de Sussex.

Compania produce bauturi instant pe baza de pudra de lapte de ovaz, inclusiv cafea cu lapte de ovaz, si e condusa de o femeie, Hannah Mendoza. Este prima investitie anuntata public pe care o face Meghan Markle, scrie Harper’s Bazaar. Ea a explicat intr-un comunicat de ce a a ales sa investeasca in acest start-up axat pe wellness.

Crezul ducesei

„Aceasta investitie este un sprijin pentru o femeie antreprenoare pasionata, care pune pe primul loc dezvoltarea comunitatii, pe langa afacerea sa”, a transmis Meghan.

„Sunt mandra sa investesc in angajamentul lui Hannah de a furniza ingrediente obtinute in mod etic si de a crea un produs pe care eu una il iubesc si care are o abordare holistica asupra wellness-ului. Cred in ea si cred in compania ei”, a adaugat ea.

Mendoza a transmis, la randul sau, un comunicat in care isi exprima recunostinta fata de investitia si sprijinul ducesei. „Antreprenorii au nevoie de fonduri, dar au nevoie si de sfatuitori care sa fie interesati de ceea ce construiesc ei. Sunt recunoscatoare ca le-am gasit pe ambele in Ducesa de Sussex”, a scris ea.

Prin ce au trecut Harry si Meghan Markle cand au luat bradul de Craciun: Printul a fost confundat cu un vanzator

„Pasiunea sa pentru ceea ce am creat este palpabila si nu-mi puteam imagina un parteneriat mai potrivit. Suntem nerabdatoare sa mergem inainte”, a adaugat fondatoarea brandului Clevr Blends.

Primul beneficiar: vecina Oprah

Deocamdata, primul beneficiar al colaborarii dintre Hannah si Meghan este o alta femeie celebra: vecina ducesei, Oprah Winfrey, a anuntat recent ca aceasta i-a trimis in avans un cadou de Craciun, un cos cu trei variante de cafea latte produsa de Clevr Blends.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

„In prima zi de Craciun, vecina mea ‘M’ mi-a trimis… un cos cu delicatese! (Da, acea M)”, a scris vedeta pe Instragam. „Noua mea bautura este alegerea pentru dimineata si seara. Mi-as dori sa fi avut mai devreme @clevrblends pentru ca le-as fi adaugat pe lista preferatelor mele. ##HappyHolidays”, a adaugat Winfrey.

Foto: Getty Images.