Prin ce au trecut Harry si Meghan Markle cand au luat bradul de Craciun: Printul a fost confundat cu un vanzator

1
De Maria Constantin
14 dec. 2020

Ducii de Sussex se pregatesc pentru primul Craciun petrecut impreuna in Statele Unite. Ei au mers intr-o piata de brazi si au avut parte de o intamplare amuzanta.

Harry si Meghan Markle au fost vazuti cumparand bradul de Craciun pentru a-si decora de sarbatori noua casa din Montecito, scrie People. Ca de obicei, ei au fost foarte discreti si nimeni nu i-a remarcat in piata de brazi, cu exceptia vanzatorului de la care au cumparat bradul si a unui baietel care s-a apropiat de Harry, crezand ca acesta lucra acolo.

„Meghan si Printul Harry au venit la mine la munca azi si le-am vandut bradul de Craciun”, a scris pe Twitter userul @imaJaaaaaames. „Mai era o familie acolo si micutul lor a fugit printre brazi spre Harry si l-a intrebat daca lucreaza acolo, fara sa stie cine este”, a mai scris vanzatorul.

Primul Craciun acasa, in California

Harry si Meghan planuiesc sa-si petreaca sarbatorile in Statele Unite, impreuna cu fiul lor, Archie, in varsta de un an si sapte luni. De Craciun ei vor sta acasa, in noua lor resedinta din Montecito, California.

Anul trecut, familia a petrecut sarbatorile in Canada, pe insula Vancouver, impreuna cu mama lui Meghan, Doria Ragland. Cu cateva zile inainte de Craciun, Harry a vizitat orasul Sidney-by-the-Sea, situat in apropiere, si a cumparat decoratiuni pentru masa, scrie People.

Anterior, cuplul a petrecut de doua ori sarbatorile de iarna la Sandringham, alaturi de Regina Elisabeta a II-a si familia regala, si a participat la slujba de Craciun de la biserica. Meghan si Harry au fost primiti cu caldura de localnici, atat la sosire, cat si la plecarea de la biserica.

Ce a invatat Printul Harry de la Meghan Markle: „Nu stiam ca asa ceva exista inainte sa o cunosc pe ea“

In 2016, cei doi au fost vazuti cumparand un brad din Londra. La cateva saptamani dupa ce relatia lor a devenit publica, Meghan si Harry au fost la cumparaturi in magazinul Pines and Needles din Battersea, unde au fost surprinsi tinandu-se de mana. Ei au plecat atunci acasa cu un brad Nordmann Fir de aproape doi metri, care a costat 70 de lire sterline.

Mama lui Meghan, singurul oaspete de Craciun

Harry si Meghan, care au dezvaluit recent ca au trecut prin durerea pierderii unei sarcini, si-au petrecut vara in Statele Unite facand voluntariat pentru organizatia umanitara Baby2Baby care ofera sprijin pentru copii si familiile sarace. In urma cu doua saptamani, Harry a fost vazut carand alimente si alte ajutoare pentru veteranii locali impreuna cu voluntarii de la Walker Family Events Foundation.

Cei doi sunt foarte incantati sa-si decoreze casa de Craciun. „Sunt foarte fericiti”, a declarat o sursa pentru People. Singurul lor oaspete va fi mama lui Meghan. Aceasta a petrecut Ziua Recunostintei cu ei si ii va vizita si de Craciun, scrie publicatia mentionata.

Foto: Getty Images.