Meghan Markle si Archie au vorbit cu Regina inainte de inmormantarea printului Philip

1
De Maria Constantin
26 apr. 2021

Ducesa de Sussex nu a fost prezenta la funeralii, dar a luat legatura cu Regina Elisabeta a II-a inainte de ceremonia funerara.

Meghan Markle a urmarit la televizor inmormantarea Printului Philip, pentru ca medicul i-a recomandat sa evite calatoriile lungi cu avionul data fiind sarcina ei avansata.

Ducesa asteapta o fetita in aceasta vara si chiar daca a ramas la resedinta sa din Montecito, California, a tinut legatura cu Printul Harry, aflat in Anglia.

Regina si Philip au vazut primii pasi facuti de Archie

„Meghan a vorbit cu Harry inaintea inmormantarii bunicului lui. Meghan si Archie au vorbit si cu Regina, la inceputul acestei saptamani”, a declarat o sursa citata de People.

In februarie, Harry a spus ca in timpul pandemiei familia lui a tinut legatura cu Regina si Printul Philip prin apeluri video. „L-au vazut pe Archie mergand”, i-a dezvaluit Harry lui James Corden.

Harry a stat in carantina cateva zile la Frogmore Cottage, locuinta de la Windsor in care el a stat cu Meghan inainte de a se muta in Statele Unite, si pe care o pastreaza ca „baza” pentru eventuale reveniri in insula.

„Meghan si Harry au tinut legatura in fiecare zi. Ea stia ca drumul in Anglia a fost dificil pentru Harry. El nu a dorit sa-i lase singuri pe Meghan si Archie. Meghan a insistat in fiecare zi ca sunt bine. Nu dorea ca el sa fie ingrijorat”, a spus o sursa.

Reactia Reginei Elisabeta dupa interviul acordat de Printul Harry si Meghan Markle

Dupa un an tensionat, Harry, care s-a intors marti in California, s-a reintalnit cu fratele lui mai mare, Printul William. „A fost un moment foarte dificil. (…) Daca putea sa existe un moment in care sa stea impreuna, acesta a fost”, a declarat o sursa.

Cand se vor intalni din nou Harry si William

Cei doi frati urmeaza sa se revada inainte de luna iulie, cand vor dezveli o statuie in onoarei regretatei lor mame, Printesa Diana. „S-au implicat mult. Este proiectul lor”, a declarat o sursa din cadrul casei regale.

Pana atunci, cei care urmaresc familia regala britanica spera ca William si Harry vor fi mai apropiati din respect pentru cealalta femeie care ii uneste: bunica lor, Regina, care abordeaza lucrurile in liniste, a explicat fostul purtator de cuvant al suveranei, Charles Anson.

Foto: Getty Images.