Meghan Markle si Printul Harry au dezvaluit sexul bebelusului lor

1
De Maria Constantin
11 mart. 2021

Ducii de Sussex au marcat cu o imagine superba Ziua Internationala a Femeii.

Fotograful Misan Harriman a postat o noua imagine cu ducii de Sussex, luni, la cateva ore dupa difuzarea controversatului lor interviu cu Oprah Winfrey, in care au anuntat ca vor avea o fetita.

In fotografia alb-negru, Meghan imbracata cu o rochie larga, cu motiv floral, il tine in brate pe micutul Archie, in timp ce Harry, aflat in spatele ei, o imbratiseaza.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Misan Harriman (@misanharriman)

„Ce veste minunata pentru a sarbatori Ziua Internationala a Femeii! Felicitari prietenilor mei si bun venit in clubul #taticilordefete, H”, a scris fotograful langa imaginea pe care a postat-o pe Instagram.

Doua suflete-pereche

Prieten de mult timp si fotograf al ducilor de Sussex, Harriman a facut imaginile alb-negru online, cu ajutorul unui iPad, scrie People.

Cuplul a anuntat de Ziua Indragostitilor ca asteapta al doilea copil, prin intermediul unei superbe fotografii alb-negru, in care Meghan statea intinsa in iarba, sprijinindu-si capul pe picioarele lui Harry.

Harriman a declarat pentru British Vogue ca Meghan (39 de ani) si Harry (36 de ani) sunt niste suflete-pereche: „Cu copacul vietii in spatele lor si cu gradina reprezentand fertilitatea, ei n-au avut nevoie de indicatii pentru ca valseaza prin viata impreuna ca suflete-pereche.”

„Cand vezi oameni cu legatura pe care o au ei, e ca si cum ai citi paginile unei carti”, a adaugat fotograful.

„Sa ai un baiat, apoi o fata – ce altceva poti sa ceri?”

In interviul cu Oprah, Meghan Markle a asteptat pana cand Harry s-a alaturat conversatiei pentru a spune daca al doilea copil va fi baiat sau fata. „Sa ai un baiat, apoi o fata – ce altceva poti sa ceri?”, a spus Harry.

Printul a povestit ce a simtit cand a aflat ca va avea o fetita. „Recunoastinta, sa am un copil, unul sau doi, era deja minunat, dar sa am un baiat, apoi o fata…. acum avem familia noastra si vom fi patru”, a spus el.

American sau britanic? Care va fi cetatenia urmatorului copil al ducilor de Sussex

Ducii de Sussex au spus ca al doilea lor copil se va naste in vara.

Vestea ca Meghan Markle asteapta un copil a venit dupa ce ducesa a dezvaluit ca a pierdut o sarcina in luna iulie a anului trecut. „Sa pierzi un copil inseamna sa porti cu tine o durere insuportabila, traita de multi, dar despre care putini vorbesc”, a scris ea intr-un eseu emotionant, publicat in noiembrie de cotidianul The New York Times.

Foto: Instagram/@sussexroyal