Meghan Markle spune ca micul print Archie e cel mai bun frate mai mare pentru surioara lui, Lilibet

1
De Maria Constantin
29 nov. 2021

Meghan Markle a dezvaluit ca fiul ei invata cum sa aiba grija de sora lui. Ea a prezentat si o noua fotografie cu Archie.

Archie Mountbatten-Windsor inca invata cum este sa aiba o surioara. Dupa venirea pe lume a lui Lilibet Diana, el inca se afla in faza adaptare cu noul sau rol, a dezvaluit Meghan Markle.

„Cand ai un copil e hobby, cand ai doi copii e parenting”

Ducesa de Sussex a povestit in episodul de marti al show-ului realizat de Ellen DeGeneres cum este viata ei de familie dupa ce in iunie s-a nascut al doilea copil.

„Cineva ne-a spus mie si lui Harry: ‘Cand ai un copil e hobby, iar cand ai doi copii e parenting'”, a declarat Meghan pentru People. „Dintr-odata am realizat ‘Oh, corect’. Toti vorbesc despre cum este cu al doilea copil, dar nimeni nu vorbeste despre adaptarea primului copil cand vine al doilea. Deci cred ca ei au un moment de genul ‘Aha, e distractiv. Aha, asa e acum'”, a spus ea.

„E asa de dragut”, i-a spus realizatoarea TV despre Archie lui Meghan, cu care, de altfel, este vecina in Montecito, California.

Acasa de Ziua Recunostintei

Intrebata cum se simte Printul Harry de cand s-au mutat in California, la inceputul anului trecut, Meghan a spus: „Ii place… Ne-am mutat aici in timpul carantinei, exact cand lucrurile se opreau, asa ca am putut sa petrecem mult timp acasa si sa ne aranjam locuinta, dar cred ca tine doar de stilul de viata, iar vremea e destul de buna. Suntem fericiti.”

Cum s-au schimbat Meghan Markle si Printul Harry dupa nasterea lui Archie

Ducesa a prezentat in emisiune si o fotografie nemaivazuta cu Archie. In instantaneul adorabil, micul print tine in mana un cos in timp ce priveste cateva gaini in curtea casei din Sussex, relateaza Harper’s Bazaar.

Meghan a dezvaluit si ce planuri are de Ziua Recunostintei: „Imi place sa gatesc. Vom sta acasa si o sa ne relaxam. E a doua oara cand stam acasa de Ziua Recunostintei in California, asa ca va fi frumos”, a spus ea.

Foto: Getty Images.