Prietenii au sfatuit-o pe Meghan Markle sa nu se casatoreasca cu Printul Harry: „Tabloidele iti vor distruge viata“

1
De Maria Constantin
24 oct. 2019

Sotia Printului Harry a dezvaluit ca prietenii sai din Anglia au avertizat-o sa nu se marite cu Harry pentru ca tabloidele o vor ataca fara mila. Acum ea recunoaste ca a fost naiva.

Documentarul „Harry & Meghan: An African Journey” continua sa furnizeze dezvaluiri importante despre impasul in care se afla Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle in relatia cu familia regala si mai ales cu tabloidele engleze.

„Am fost foarte naiva si n-am inteles”

Fosta actrita a marturisit in interviul acordat realizatorului Tom Bradby ca prietenii ei americani erau incantati ca se va casatori cu un print, insa cei din Anglia au incercat sa o previna ca se va confrunta cu o atentie publica la un nivel cu care nu a mai avut de-a face.

Chiar si asa, spune ea, a fost mai mult decat s-ar fi putut astepta. „E greu. Nu cred ca altcineva ar putea intelege asa ceva”, a marturisit Meghan.

„Cand l-am cunoscut pe Harry, prietenii mei erau foarte incantati. Cei din SUA erau fericiti pentru ca eu eram fericita. Si prietenii mei britanici l-au placut, insa mi-au zis ca n-ar trebui sa fac asta fiindca tabloidele engleze imi vor distruge viata”, a continuat ea.

Meghan il iubea pe Harry si era atat de indragostita, incat nu a inteles avertismentul celor care tineau la ea. „Fiindca am trait in America, am fost foarte naiva si n-am inteles. E complicat”, a recunoscut ea.

Meghan Markle despre cum se simte ca mama pentru prima oara: „Nu m-au intrebat multi daca sunt bine“

Ducesa a dezvaluit si cat de greu s-a descurcat cu maniera nedreapta in care a fost portretizata de presa: „Daca as gresi cu ceva, as fi prima care ar iesi si ar spune: ‘Oh, Doamne, imi pare rau’. Dar cand oamenii spun lucruri care sunt neadevarate si li se spune ca nu sunt adevarate si tot li se permite sa le publice, nu stiu daca exista cineva pe lumea asta care nu ar fi sfasiat de aceasta situatie.”

#WeLoveYouMeghan, trendul contra tabloidelor

Relatarile negative ale tabloidelor au afectat-o mult pe Meghan Markle, iar marturisirile pe care le-a facut in interviul inregistrat de postul ITV au atras simpatia unei bune parti a opiniei publice. In semn de sustinere, pe Twitter a fost creat un topic, intitulat #WeLoveYouMeghan, in speranta ca tabloidele isi vor schimba orientarea ostila, relateaza Harper’s BAZAAR.

In interviul mentionat, Meghan Markle a admis ca se descurca greu cu statutul de mama aflata mereu in centrul atentiei: „Orice femeie, mai ales cand e insarcinata, este foarte vulnerabila, asa ca a fost o mare provocare. Si cand ai un copil nou-nascut, stiti cum e. In special ca femeie, e greu. Asta se adauga la faptul ca incerci sa fii o mama pentru prima oara si sa fii o sotie buna.”

Foto: Getty Images.