Printul Harry a vorbit cu fratele si tatal sau dupa interviul dur cu Oprah

1
De Maria Constantin
21 mart. 2021

Vedeta americana de televiziune Gayle King a declarat ca dialogul dintre cei trei printi nu a dus la niciun rezultat.

Gayle King a dezvaluit in emisiunea „This Morning”, difuzata de postul de televiziune CBS, ca Printul Harry si Meghan Markle au luat legatura cu familia regala britanica dupa interviul-soc cu Oprah Winfrey.

„Chiar i-am sunat sa-i intreb cum se simt si este adevarat, Harry a vorbit cu fratele si cu tatal lui. Mi s-a spus ca discutiile nu au fost productive. Dar sunt bucurosi ca macar au inceput sa vorbeasca”, a spus King.

Nimeni din familie nu vorbeste cu Meghan

Realizatoarea de televiziune a spus si cum se simt Harry si Meghan dupa interviul controversat: „Cred ca ceea ce ii supara este ca familia continua sa spuna ca vor sa rezolve chestiunea in privat, dar tot apar aceste povesti false care sunt foarte denigratoare la adresa lui Meghan.”

Din cate a aflat Gayle King, se pare ca doar Harry a inceput primele discutii cu familia regala, scrie Harper’s Bazaar.

„Nimeni din familia regala nu a vorbit inca cu Meghan, cel putin pana acum. Si cred ca este frustrant pentru ei sa vada ca exista o controversa rasiala despre casa regala, cand tot ce au vrut a fost sa opreasca aceste povesti nedrepte, incorecte si false care au categoric o tenta rasiala”, a dezvaluit vedeta. „Dar amandoi vor sa treaca peste asta… La urma urmei, este familia lui Harry”, a adaugat aceasta.

„Tot ce vor e o discutie”

King a discutat si despre acuzatiile de abuz lansate de angajatii casei regale impotriva ducesei Meghan. „Chestiunea abuzului a fost ridicata in 2018 si acum este in derulare o ancheta la adresa lui Meghan Markle, iar toti cei care au lucrat pentru ea vor spune exact cine este – stiti, e o persoana foarte draguta, atenta. Si, asa cum am spus, Meghan are documente care dovedesc tot ce a spus ea in interviul cu Oprah. Totul”, a explicat realizatoarea TV.

Reactia Reginei Elisabeta dupa interviul acordat de Printul Harry si Meghan Markle

„Familia regala trebuie sa inteleaga ca exista probleme si in momentul asta nimeni nu realizeaza ca suntem in faza ‘Houston, we have a problem here’. E tot ce vor. Vor sa aiba o discutie”, a mai spus Gayle King.

Foto: Instagram/@kensingtonroyal