Printul Harry crede ca Regina Elisabeta si Printul Philip erau „cel mai adorabil cuplu”

1
De Maria Constantin
25 sept. 2021

Printul Harry este convins ca bunica lui va fi bine chiar si dupa pierderea suferita.

Harry evoca legatura incredibila dintre bunicii sai, Regina Elisabeta si Printul Philip. In documentarul „Prince Philip: The Royal Family Remembers” („Printul Philip: Amintirile familiei regale”), difuzat miercuri seara de BBC One, printul in varsta de 37 de ani apare alaturi de alti membri ai casei regale britanice pentru a vorbi despre Ducele de Edinburgh care a murit in aprilie, la varsta de 99 de ani.

Harry nu-si face griji pentru regina

Harry a spus sincer ca ii lipseste simtul umorului lui Philip si ca ii dor de el, mai ales fiindca stie cat de puternica era bunica lui cu el alaturi. „Stiu si ca va fi ok fara el”, a spus el.

Foto: Instagram/@theroyalfamily

„Impreuna erau cel mai adorabil cuplu. Pentru mine, stiind ca in spatele a ceea ce vede lumea exista doua persoane care se iubeau si ca amandoua, de la o varsta frageda, si-au dedicat viata monarhiei, aceasta este o legatura incredibila intre doi oameni”, a mai spus Harry.

Testamentul Printului Philip va ramane secret timp de 90 de ani pentru a proteja demnitatea Reginei Elisabeta

Printul Harry a vorbit si despre Regina Elisabeta (95 de ani) in timp ce evoca pasiunea Printului Philip pentru pilotarea avioanelor: „Pot doar sa mi-o imaginez pe bunica stand in spatele unui avion, cu o ceasca de ceai, trecand prin turbulente si spunand: ‘O, Philip! Ce faci?’.”

O incursiune inegalabila in viata lui Philip

Documentarul BBC a fost gandit initial ca un omagiu adus Ducelui de Edinburgh la implinirea varstei de 100 de ani in iunie, insa Philip s-a stins din viata cu doar o luna inainte de aniversarea centenarului, noteaza People.

Interviurile cu personalitatile incluse in documentar au fost filmate inainte si dupa moartea printului, iar secventele in care apare Harry au fost inregistrate in Statele Unite, unde acesta s-a mutat cu sotia lui, Meghan Markle.

Documentarul ofera o incursiune inegalabila in viata lui Philip prin intermediul unor imagini difuzate in premiera din colectia privata a reginei si prin interviurile cu 15 dintre copiii si nepotii acestuia.

Printre cei care apar in film se numara Printul William, Printesa Anne si Printesa Eugenie. Pe de alta parte, Kate Middleton si cei trei copii, Meghan Markle si regina nu apar in acest material.

Foto: Instagram/@sussexroyal