Printul William, luat la intrebari: Ce problema a avut de lamurit

1
De Maria Constantin
20 oct. 2021

Ducele de Cambridge a raspuns la cateva intrabari pe Instagram. Unele au fost surprinzatoare.

In prima sesiune de intrebari si raspunsuri pe care a organizat-o pe pagina de Instagram pe care o detine impreuna cu Kate Middleton, William a discutat despre diverse teme. Sesiunea a avut loc inaintea falei Earthshot Prize Awards, eveniment patronat de ducii de Cambridge.

Printul in varsta de 39 de ani a zambit in momentul in care a primit intrebarea „Unocornii sunt reali?” si s-a gandit imediat la fiica sa, Printesa Charlotte, care a fost vazuta in mai multe randuri cu astfel de jucarii.

Raspunsul lui William a fost la fel de interesant: „Ei bine, daca vorbiti cu fiica mea, ea ar spune ca sunt adevarati”, a spus printul spre camera video. „Evident, e un secret de fabricatie, asa ca nu pot sa comentez”, a adaugat el, glumind.

Printesa Charlotte nu este singurul fan al acestor creaturi legendare, noteaza People – unicornul este considerat animalul-simbol al Scotiei, acolo unde Printul William este cunoscut sub titlul nobiliar Earl of Strathearn.

„Vorbiti spaniola?”

Alta intrebare surprinzatoare pe care Printul William a primit-o a fost „Puedes hablar español?” („Puteti vorbi spaniola?”). „Sí, un poquito” („Da, putin”), a raspuns el, exersandu-si abilitatile lingvistice.

In timpul sesiunii video, in spatele lui William au putut fi vazute cateva fotografii de familie, printre care un portret al lui Kate Middleton, pe care ducii de Cambridge l-au recreat cu ocazia aniversarii a zece ani de casatorie.

De asemenea, au fost vizibile o imagine cu Printesa Charlotte in prima sa zi la scoala Thomas’s Battersea. In fotografia oficiala distribuita in septembrie 2019, Charlotte si fratele ei mai mare, George, au pozat pe treptele de la intrarea Palatului Kensington, imbracati in uniformele scolare.

Cum arata duminica perfecta pentru Printul William

William a mai fost intrebat si cum arata pentru el duminica perfecta. Printul a raspuns ca duminica perfecta este cea in care are loc ceremonia Earthshot Prize Awards, adaugand ca are emotii, dar este si foarte incantat sa-l organizeze.

Printul William si Kate Middleton, cuplul regal „netraditional“

William si Kate au fost prezenti la gala Earthshot Prize Awards, organizata pe 17 octombrie, la Alexandra Palace din Londra. Cinci proiecte pentru protejarea mediului, din cele 15 intrate in selectia finala, au fost premiate cu 1,3 milioane de dolari, relateaza People.

Gala a fost transmisa live pe pagina de Facebook a canalului Discovery, iar printre prezentatori s-au numarat actorii Emma Thompson, Emma Watson, David Oyelowo si fotbalistul egiptean Mo Salah. Artistii Ed Sheeran, Shawn Mendes, Coldplay, KSI si Yemi Alade au sustinut recitaluri la aceasta gala.

Foto: Instagram – @dukeandduchessofcambridge