Sfatul pe care Printul Harry il ofera angajatilor nemultumiti de jobul lor

1
De Maria Constantin
14 dec. 2021

Ducele de Sussex considera ca este important ca oamenii sa fie multumiti de slujba lor.

Intr-un interviu recent acordat revistei Fast Company, Printul Harry a spus ca parasirea unui job in timpul pandemiei nu este un lucru „atat de rau”.

„De fapt, e un semn ca grija fata de sine aduce nevoia de schimbare”, a spus printul in varsta de 37 de ani care promoveaza propriul startup in domeniul sanatatii mintale, BetterUp.

Sanatatea mintala si fericirea, pe primul loc

„Multi oameni din toata lumea au ramas blocati in slujbe care nu le mai aduc bucurie, iar acum ei pun sanatatea mintala si fericirea pe primul lor. E ceva care trebuie sarbatorit”, a adaugat el.

El a mai spus ca angajatii care renunta la slujbele lor in timpul pandemiei au inspirat o schimbare culturala de care era nevoie, relateaza Page Six.

„Desi la prima vedere pare ca acesti ultimi ani au adus in prim-plan aceste probleme, realitatea este ca aceste dificultati si probleme mocneau de ceva vreme. Suntem abia la inceputul desteptarii in privinta sanatatii mintale”, a declarat Ducele de Sussex.

Un detectiv particular isi cere iertare pentru ca i-a „furat” anii adolescentei Printului Harry

Harry vorbeste din propria experienta – el a renuntat in 2021 la indatoririle din cadrul familiei regale.

„Aceasta munca nu a fost niciodata mai importanta fiindca oamenii ii acorda in sfarsit atentie, iar o componenta importanta a acestei misiuni este construirea constiintei si continuarea initierii dezbaterii”, a mai spus el.

Monarhia, o slujba toxica

Mai multe persoane au scris pe Twitter, multumindu-i printului pentru ca pune echilibrul mental inaintea muncii. „E bine sa renunti la orice care iti afecteaza sanatatea mintala”, a comentat cineva.

„Bine spus, Harry. Uneori trebuie sa faci primul pas, iar asta inseamna sa renunti”, a scris alt utilizator al retelei de socializare.

„Complet de acord. Mai bine sa pleci dintr-un mediu toxic, in care nu ai niciun control si care opune rezistenta la schimbare. Monarhia este un exemplu”, a punctat altcineva.

Ducele si sotia lui, Meghan Markle, au renuntat in luna februarie la pozitiile lor din cadrul casei regale si s-au mutat in California.

Foto: Getty Images.