De ce Justin Bieber si Hailey Baldwin isi amana nunta pe termen nedefinit

justin bieber si hailey baldwin
1
De Roxana Dobrita
21 mart. 2019

Hailey Baldwin si Justin Bieber au trimis deja 3 save the date-uri pentru nunta loc, pe care o tot amana.

S-au decis sa nu mai trimita invitatii, spun cei de la revista People, dar nu pentru ca renunta complet la ceremonia relicioasa pe care isi doresc sa o sarbatoreasca alaturi de familie si prieteni (cei doi s-au casatorit legat in luna septembrie a anului trecut, la o primarie din New York).

„Vor face si nunta pana la urma, dar nu asta ii intereseaza in acest moment”, o sursa apropiata lui Justin Bieber le-a spus celor de la People. „Nu au mai trimis niciun save the date. Vor astepta pana ce Justin se va simti mai bine si va fi din nou entuziasmat de planificarea nuntii.”

View this post on Instagram

25 sure looks good on u lover.. 🖤

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Supermodelul Hailey Baldwin dezvaluie secretele pielii ei perfecte

Justin Bieber primeste tratament pentru problemele de sanatate mentala cu care se confrunta in prezent. El si Hailey sunt in Los Angeles in prezent, iar Justin este increzator ca se va intrema.

„Hailey nu pune nicio presiune pe el”, le-a confirmat sursa celor de la People.

„Vrea sa se concentreze doar pe insanatosirea lui si isi doreste ca el sa se ocupe doar de asta in acest moment.”

View this post on Instagram

hey baby… @voguemagazine

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Justin este incurajat si sprijin de toti cei care-i sunt aproape, o a doua sursa le-a povestit celor de la People, iar Hailey in mod special depunde toate eforturile pentru a-l ajuta sa treaca peste aceasta perioada grea.

Dieta lui Hailey Baldwin – Ce mananca si cum se mentine in forma

„Sunt atat de mult oameni care-l iubesc si care au grija de el si-l ajuta sa rezolve ce are de rezolvat. Hailey este in mod clar unul din acesti oameni. E alaturi de el intr-un mod pe care poate nu l-ai astepta de la o tanara sotie. Il intelege complet si este 100% pregatita sa-l ajute. Justin este foarte constient de cat de norocos este sa o aiba alaturi”, a povestit sursa.

Foto: Instagram – Justin Bieber