Hailey Bieber vorbeste despre problemele de sanatate cu care s-au confruntat ea si sotul ei, Justin Bieber: „Ne-au apropiat mai mult”

1
De Maria Constantin
21 nov. 2022

Necazurile i-au facut pe cei doi sa se sprijine reciproc si sa se inteleaga mai bine.

Vedeta in varsta de 25 de ani a vorbit despre accidentul vascular cerebral pe care l-a suferit si despre sindromul Ramsay Hunt cu care s-a confruntat sotul ei, relateaza People.

„Amandoi ne confruntam cu afectiuni mai vechi. Sincer, partea buna in toata situatia asta – cu tot ceea ce a trait el, ce am trait eu – este ca te apropie mai mult. Suntem mai apropiati ca niciodata. Chiar ne-au adus impreuna (…)”, a spus Hailey in emisiunea TV „Good Morning America”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)

Ea a adaugat ca problemele de sanatate i-au fortat sa vorbeasca cu sinceritate despre acest subiect: „Intr-un fel te obliga sa discuti despre ce se intampla pentru ca oamenii sa inteleaga prin ce treci. Cred ca asta a deschis o discutie foarte importanta si minunata.”

Impreuna si la greu

Justin Bieber, in varsta de 28 de ani, a dezvaluit ca are sindromul Ramsay Hunt pe 10 iunie, spunandu-le fanilor intr-o inregistrare video postata pe Instagram ca un virus i-a atacat nervul urechii si nervii faciali, ceea ce a dus la paralizia partiala a fetei.

Starul a explicat ca i-a fost din ce in ce mai greu sa manance, iar din cauza afectiunii nu mai putea clipi cu un ochi, dar nici sa zambeasca ori sa-si miste narile si o parte a fetei, astfel ca s-a vazut nevoit sa amane mai multe spectacole din cadrul turneului sau.

Justin Bieber a avut o cadere emotionala cu privire la casnicia cu Hailey Bieber: „Credeam ca mariajul imi va rezolva toate problemele”

La randul ei, Hailey a trecut un mare hop in primavara, cand a fost spitalizata dupa un mini-atac vascular cerebral, denumit in termeni medicali Atac Ischemic Tranzitoriu.

„Am avut un mic cheag de sange care a trecut printr-o gaura din inima mea cu care m-am nascut si care nu s-a inchis niciodata si a ajuns la creier. N-am stiut niciodata ca am o gaura in inima, asa ca e o binecuvantare fiindca am descoperit-o si am urmat o procedura pentru inchiderea ei. Asa ca de acum am un dispozitiv in inima pentru totdeauna”, a povestit ea atunci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)

„A fost cel mai ingrozitor lucru prin care am trecut. Cel mai important lucru pe care l-a afectat a fost vorbirea, asa ca a fost destul de infricosator. Stiam ce voiam sa spun, dar limba si gura mea nu puteau forma fraza. Si am avut fata cazuta cateva minute… Sunt OK acum, ma simt bine. Inca incerc sa-i dau corpului meu timp pentru a se vindeca”, a adaugat Hailey.

„Vor trece impreuna prin asta”

Hailey a anuntat luni pe Instagram ca recuperarea lui decurge bine.

„Sunt recunoscatoare ca totul e bine. E din ce in ce mai bine in fiecare zi. Se simte mult mai bine, a fost o situatie foarte infricosatoare si neasteptata, dar va fi complet OK. Trebuie sa faca exercitii faciale… se recupereaza foarte, foarte repede, asa ca sunt foarte fericita pentru asta”, a spus Hailey.

Modelul a adaugat ca sotul ei a primit un sprijin „uimitor” din partea familiei, a prietenilor si fanilor: „Fiecare persoana i-a trimis urari, sfaturi, recomandari. A fost ceva uimitor.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)

O sursa a spus pentru People in weekendul trecut ca Hailey si Justin au multe probleme, dar sunt alaturi unul de celalalt. „Intre problema ingrozitoare de sanatate prin care a trecut Hailey la inceputul anului si acum, au avut multe pe cap. Hailey e ingrijorata. La fel ca Justin, care a facut tot ce putea pentru a avea grija de Hailey, ea face acelasi lucru pentru el”, a spus sursa citata.

„Sunt o echipa minunata si vor trece impreuna prin asta. Justin abia asteapta sa se recupereze si sa continue sa lucreze”, a adaugat persoana citata.

Foto: Instagram/@justinbieber