Justin Bieber a avut o cadere emotionala cu privire la casnicia cu Hailey Bieber: „Credeam ca mariajul imi va rezolva toate problemele”

1
De Maria Constantin
10 mai 2022

Starul canadian a marturisit ca nu a realizat de la inceput cat de complicata este casnicia.

Intr-un extras dintr-un interviu nou pe care l-a acordat pentru Apple Music, Justin Bieber a vorbit despre rolul spiritualitatii in viata lui si cum s-a simtit cand si-a dat seama ca mariajul cu Hailey nu-i va rezolva problemele, relateaza People.

„E o provocare. Imi amintesc, la inceput, cand m-am casatorit, am ajuns pe punctul unei caderi emotionale fiindca am crezut ca mariajul imi va rezolva toate problemele si n-a fost asa”, a spus artistul in varsta de 28 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Un pic de ipocrizie

„Mi-am zis ca sunt un pic ipocrit. Vrei ca sotia sa faca ceva ce tu nu faci si uneori e greu sa te privesti in oglinda si sa intelegi ca poate nu esti neaparat acea persoana care credeai ca esti”, a continuat acesta. „Si asta e doar rezultatul unei traume si al unor situatii de viata”, a adaugat el.

Bieber a povestit apoi ca a fost influentat pozitiv de rolul tot mai important al religiei in viata lui. „Am fost foarte deschis despre aventura credintei mele si despre cum relatia cu Iisus m-a ajutat sa nu mai fiu atat de dur cu mine”, a spus el. „Doar ideea ca ma iert si ca el imi este alaturi in aceasta aventura zi de zi m-a facut sa ma simt tot mai bine si sa nu mai fiu asa de dur cu mine”, a adaugat starul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)

Justin Bieber despre primul an de casnicie cu Hailey Baldwin: „A fost foarte greu“

„Cred ca in fond asta ii incurajeaza pe oamenii din toata lumea atunci cand viata este dezolanta si te loveste in plin si poate fi dificil sa-ti revii. Dar cand poti sa vezi ca Dumnezeu nu-i un tip furios, afli ca este un Dumnezeu iubitor, atent, milostiv care stie prin ce treci. Asa s-a schimbat totul pentru mine din perspectiva asta”, a explicat el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)

Un nou album, in curand

Bieber a dezvaluit in acelasi interviu ca lucreaza la un nou album dupa „Justice”, materialul discografic lansat in 2021 care a propulsat hit-uri precum „Holy” cu Chance the Rapper, „Peaches” cu Daniel Caesar and Giveon, si „Ghost”. „Nu cred ca exista o data de lansare inca, dar stiu ca o pregatim. E aproape gata. Suna foarte bine. Abia astept”, a continuat starul, adaugand ca noul album va iesi in curand.

Potrivit People, discul va include, cel mai probabil, piesa recenta „Honest”, cu Don Toliver, si „I Feel Funny”, ambele lansate saptamana trecuta, laolalta cu clipurile video aferente.

Bieber a anuntat ca materialul discografic va beneficia si de contributia cantaretului John Mayer, care s-a oferit sa intre in cabina de inregistrare si sa sustina un solo de chitara pe una dintre piese.

Foto: Instagram/@haileybieber